TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

HOROSKOP ZA PETAK 12. JUL: OVNOVI, čuvajte dokumenta, BLIZANCIMA stiže keš

Informer - 12.07.2019

Saznajte šta vam poručuju zvezde, da li su vam naklonjene i šta vas sve čeka u ljubavi tokom narednog perioda... OVAN LJUBAV: Povoljan dan za one koji traže novu ljubav, ali ne i za one koji su već u vezi. Moguć raskid. POSAO: Čuvajte bitna dokumenta. ZDRAVLJE: Dobro.

DNEVNI HOROSKOP ZA 12. JUL: Blizanci treba da posete zubara, a Bik da što više odmara

Telegraf - 12.07.2019

Vikend nam je došao pre nego smo uspeli da se okrenemo oko sebe Pripremite se za odmor i uživanje koji je pred vama, poručuje . OVAN POSAO: Ukoliko se danas budete upustili u rizične poslove, imaćete neke probleme u budućnosti. Povedite računa o tome.

Dnevni horoskop za 11. jul 2019. Uspešan dan pred Bikovima, Rakovi neka izbegavaju rivalski odnos

Srbija24 - 11.07.2019

Ovan Ljubav: Ne želite emotivnu utehu, ali nečije ponašanje Vas podseća na unapred »režiranu predstavu« u kojoj Vam se dodeljuje sporedna uloga. Posao: Nema potrebe da učestvujete u novoj raspravi o poslovnim ciljevima, među saradnicima postoje različite interesne sfere i ...

DNEVNI HOROSKOP ZA 11. JUL: Bika proganja loše ljubavno iskustvo, a Jarac je na izmaku snage

Telegraf - 11.07.2019

Iskoristite hladnije vreme da se šćućurite pored voljene osobe Kada temperature napolju padnu, idealnoje vreme da s emalo ugrejete pored voljene osobe - poručuje dnevni horoskop . OVAN POSAO: Niste zadovoljni poslovnom situacijom i pokušavate da nađete način da se malo pokrenete.

HOROSKOP ZA ČETVRTAK 11. JUL: BIKOVI šarmom privlače pažnju, RAKOVIMA novčani priliv

Informer - 11.07.2019

Saznajte šta vam poručuju zvezde, da li su vam naklonjene i šta vas sve čeka u ljubavi tokom narednog perioda... OVAN LJUBAV: Najverovatnije ćete naći ljubav na nekom mestu gde ćete biti s prijateljima. POSAO: Uspeh onima koji se bave umetnošću. ZDRAVLJE: Stomačni problemi.

HOROSKOP ZA SREDU 10. JUL: BLIZANCIMA moguć dobitak, ali i preterano trošenje, ŠKORPIONI pucaju od samopouzdanja

Informer - 10.07.2019

Saznajte šta vam poručuju zvezde, da li su vam naklonjene i šta vas sve čeka u ljubavi tokom narednog perioda... OVAN LJUBAV: Više će vas interesovati slobodni odnosi, nego ozbiljne kombinacije. POSAO: Uspeh u radu sa prijateljima i radu u IT sektoru. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

Dnevni horoskop za 10. jul 2019. Strelac je pod pritiskom na poslu, a ovaj znak muče ljubavni problemi

Srbija24 - 10.07.2019

Ovan Ljubav: U privatnom životu, nema potrebe da pričate o stvarima koje ne poznajete dovoljno ili da se suprotstavljate partneru. Posao: Zbog Vašeg nadmenog ponašanja uslediće različiti komentari i nečije reči kritike.