TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

KRPEŽ ŠLEZAK POSTIGLA 26 POGODAKA U UVODNOJ FAZI EP: Da ne ureknem, neka se nastave golovi i pobede

Novosti - 07.12.2018

Lepo je biti prvi strelac, ali je meni najbitnije kako igramo kao ekipa. Sve je ovo rezultat sjajne timske igre - kaže kapiten Srbije MNOGO puta je kapiten Srbije kucnula u drvo govoreći i o ličnom i ekipnom učinku u dosadašnjem toku Evropskog prvenstva.

DALA 26 GOLOVA NA TRI UTAKMICE: Katarina Krpež Sležak najbolji strelac dosadašnjeg dela Evropskog prvenstva

Kurir - 06.12.2018

Srbija se plasirala u drugu fazu Evropskog prvenstva, a posle tri kola najbolji strelac je Katarina Krpež Sležak sa 26 golova, preneo je Rukometni savez. Gol manje postigla je Ana Gros iz Slovenije, a po dva manje imaju rumunske rukometašice Kristina Neagu i Eliza Bučeski.

EP za rukometašice: Kapiten Srbije kolo vodi

Mondo - 06.12.2018

Katarina Krpež Šležak najbolji je strelac prve faze šampionata Starog kontinenta za rukometašice u Francuskoj Srpska rukometašica Katarina Krpež Šležak postigla je najviše pogodaka u prvom delu Evropskog prvenstva u Francuskoj.

Srpkinja najefikasnija na Evropskom prvenstvu

Sportske.net - 06.12.2018

Neka je ruka jednako dobro služi i u drugoj fazi kontinentalne smotre. Ženska rukometna reprezentacija Srbije plasirala se u drugu fazu Evropskog prvenstva u Francuskoj i prenela dva boda u novoformiranu Grupu I u kojoj će za rivale imati Rusiju, Crnu Goru i Francusku.

Katarina Krpež Šlezak najbolji strelac prve faze Evropskog prvenstva za rukometašice

Telegraf - 06.12.2018

Kapiten našeg tima sa osam golova protiv Danske potvrdila klasu Kapiten ženske rukometna reprezentacije Srbije, lider je na listi strelaca na Evropskom prvenstvu u Francuskoj. Protiv Danske je osam puta zatresla mrežu i dospe na prvo mesto.

Kapiten Srbije najbolji strelac prve faze Evropskog prvenstva

SportskaCentrala - 06.12.2018

U sredu je završena prva faza takmičenja na Evropskom prvenstvu za rukometašice u Francuskoj. Reprezentacija Srbije zauzela je prvo mestu u grupi A, a dobre igre u Nantu iznedrile su i individualni učinak igračica, pa je tako kapiten Katarina Krpež Šlezak vodeća na listi ...

Krpež Šlezak najbolji strelac prve faze EP u rukometu

Politika - 06.12.2018

Srpska rukometašica Katarina Krpež Šlezak najbolji je strelac prve faze takmičenja na Evropskom prvenstvu u Francuskoj. Srbija se plasirala u drugu fazu Evropskog prvenstva, a posle tri kola najbolji strelac je Katarina Krpež Šlezak sa 26 golova, preneo je Rukometni savez.

Naša Katarina NAJBOLJI STRELAC prve faze Evropskog prvenstva za rukometašice

Blic - 06.12.2018

Kapiten ženske rukometna reprezentacije Srbije Katarina Krpež Šlezak najbolji je strelac prvog dela Evropskog prvenstva u Francuskoj. Protiv Danske je osam puta zatresla mrežu i sa ukupno 26 golova je vodeća na listi strelaca sa 26 pogodaka, jedan više od Slovenke Ane Gros i dva ...

Srbija ima najboljeg strelca među rukometašicama!

ALO - 06.12.2018

Završena je preliminarna faza takmičenja na Evropskom prvenstvu u Francuskoj. Reprezentacija Srbije sa dva boda nastavlja takmičenje u glavnoj fazi gde će za rivale imati selekcije Rusije (subota, 18), Crne Gore (ponedeljak, 21) i Francuske (sreda, 21).

KATARINA UNIŠTAVA GOLMANE U FRANCUSKOJ: Srpska rukometašica na tri meča postigla čak 26 golova, a tek je počela...

Espreso - 06.12.2018

Srbija u subotu od 18 časova igra protiv Rusije, u ponedeljak od 21 sat protiv Crne Gore, a dva dana kasnije u isto vreme protiv Francuske Srpska rukometašica Katarina Krpež Sležak najbolji je strelac prve faze takmičenja na Evropskom prvenstvu u Francuskoj.

Krpež Šlezak najbolji strelac prve faze Evropskog prvenstva

B92 - 07.12.2018

Srpska rukometašica Katarina Krpež Šležak najbolji je strelac prve faze takmičenja na Evropskom prvenstvu u Francuskoj. Srbija se plasirala u drugu fazu Evropskog prvenstva, a posle tri kola najbolji strelac je Katarina Krpež Šležak sa 26 golova, preneo je Rukometni savez.