TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Sutra oblačno, do 26 stepeni

Tanjug - 22.09.2019

Sutra oblačno, do 26 stepeni U Srbiji će sutra biti pretežno oblačno, ujutro i pre podne na severu, zapadu i jugozapadu, a do kraja dana i u ostalim krajevima mestimično sa kišom i lokalnim pljuskovima sa grmljavinom, saopštio je RHMZ.

Danas jutro hladno, tokom dana do 27 stepeni

Tanjug - 22.09.2019

Danas jutro hladno, tokom dana do 27 stepeni U Srbiji će jutro biti hladno, mestimicno uz slab prizemni mraz, na planinama uz slab mraz na dva metra, a u toku dana biće pretežno sunčano i osetno toplije, saopštio je RHMZ.

U nedelju sunčano i toplo, od ponedeljka pljuskovi

B92 - 21.09.2019

U nedelju posle vrlo svežeg jutra ponegde i sa slabim jutarnjim mrazem tokom dana sunčano i suvo uz manji porast dnevnih temperatura. Minimalna temperatura od 2°C do 9°C, a maksimalna od 23°C na severu do 27°C na jugozapadu zemlje.

Iskoristite TOPAO VIKEND, jer već u ponedeljak kreću da se gomilaju oblaci, a onda sledi HLADAN TUŠ

Blic - 21.09.2019

Prohladna jutra i sunčani dani sa pravim prolećnim temperaturama, idealni za uživanje u prirodi, očekuju nas tokom vikenda, dok nam već od utorka sledi novo zahlađenje praćeno kišom, ponegde i pljuskovima sa grmljavinom.

Vremenska prognoza: Miholjsko leto, a potom prava jesen

24online - 21.09.2019

U Srbiji posle hladnog jutra sa mestimično slabim mrazom očekuje se pretežno sunčano i osetno toplije, a posle podne i uveče sa zapada i jugozapada predviđa se postepeno povećanje oblačnosti, ali će se zadržati suvo, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ).

Sutra jutro hladno, ponegde mraz, tokom dana do 27

Tanjug - 21.09.2019

Sutra jutro hladno, ponegde mraz, tokom dana do 27 U Srbiji će sutra ujutru biti hladno, mestimično slab prizemni mraz, na planinama slab mraz na dva metra, a u toku dana pretežno sunčano i osetno toplije, saopštio je RHMZ.

Danas toplije i pretežno sunčano vreme

Novi Magazin - 21.09.2019

U Srbiji će danas posle hladnog jutra sa mestimično slabim mrazom biti pretežno sunčano i osetno toplije, a posle podne i uveče sa zapada i jugozapada postepeno povećanje oblačnosti, ali će se zadržati suvo, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ).

Sutra pretežno sunčano i toplije

Danas - 21.09.2019

U Srbiji će sutra posle hladnog jutra sa mestimično slabim mrazom biti pretežno sunčano i osetno toplije, a posle podne i uveče sa zapada i jugozapada predvidja se postepeno povećanje oblačnosti, ali će se zadržati suvo, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod ...

Iskoristite topao vikend, jer već u ponedeljak kreću da se gomilaju oblaci, a onda sledi hladan tuš

Srbija24 - 21.09.2019

Prohladna jutra i sunčani dani sa pravim prolećnim temperaturama, idealni za uživanje u prirodi, očekuju nas tokom vikenda, dok nam već od utorka sledi novo zahlađenje praćeno kišom, ponegde i pljuskovima sa grmljavinom.

STIŽE NAOBLAČENJE! Vikend topao, a onda osetno hladnije! BIĆE LEDENO, a evo kada počinje kiša

Dnevno - 21.09.2019

U Srbiji će sutra posle hladnog jutra sa mestimično slabim mrazom biti pretežno sunčano i osetno toplije, a posle podne i uveče sa zapada i jugozapada predvidja se postepeno povećanje oblačnosti, ali će se zadržati suvo, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ).

Jutro hladno, ponegde mraz, tokom dana do 27

RTV - 22.09.2019

U Srbiji će ujutru biti hladno, mestimično slab prizemni mraz, na planinama slab mraz na dva metra, a u toku dana pretežno sunčano i osetno toplije, saopštio je RHMZ. Posle podne i uveče sa zapada i jugozapada postepeno povećanje oblačnosti, ali će se zadržati suvo.

MOGUĆ SLAB MRAZ I danas hladno jutro, tokom dana do 27 stepeni

Blic - 22.09.2019

U Srbiji će jutro biti hladno, mestimično uz slab prizemni mraz, na planinama uz slab mraz na dva metra, a u toku dana biće pretežno sunčano i osetno toplije, saopštio je RHMZ. Posle podne i uveče sa zapada i jugozapada postepeno povećanje oblačnosti, ali će se zadržati suvo.

JUTRO HLADNO KAO DA JE ZIMA, PREKO DANA +26! Ludo vreme se nastavlja, evo šta nas očekuje ove nedelje

Srbija Danas - 22.09.2019

Posle podne i uvece sa zapada i jugozapada postepeno povecanje oblacnosti, ali će se zadrzati suvo. Vetar slab i umeren, juznih smerova. Najniza temperatura od 0 do 10, a najviša od 24 do 27 stepeni. I u Beogradu će jutro biti hladno, a u toku dana pretezno sunčano i osetno ...

LEDENO JUTRO I VREO DAN, a evo kada stiže prava jesen!

Pink - 22.09.2019

U Srbiji će ujutru biti hladno, mestimicno slab prizemni mraz, na planinama slab mraz na dva metra, a u toku dana pretežno sunčano i osetno toplije, saopštio je RHMZ. Posle podne i uveče sa zapada i jugozapada postepeno povećanje oblačnosti, ali će se zadržati suvo vreme.

POSLE HLADNOG JUTRA, SUNČAN I TOPAO DAN: Temperatura do 27 stepeni, od sutra kiša i pljuskovi s grmljavinom

Kurir - 22.09.2019

U Srbiji će jutro biti hladno, mestimično uz slab prizemni mraz, na planinama uz slab mraz na dva metra, a u toku dana biće pretežno suncano i osetno toplije, saopštio je RHMZ. Posle podne i uveče sa zapada i jugozapada postepeno povećanje oblačnosti, ali će se zadrzati suvo.

Danas osetno toplije, temperatura do 27 stepeni

N1 - 22.09.2019

U Srbiji će, posle hladnog jutra sa mestimično slabim mrazom, biti pretežno sunčano i osetno toplije, a posle podne i uveče sa zapada i jugozapada postepeno povećanje oblačnosti, ali će se zadržati suvo, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ).

ISKORISTITE OVAJ DAN! U Srbiji danas sunčano i toplo, ali već od sutra...

Informer - 22.09.2019

U Srbiji će jutro biti hladno, mestimično uz slab prizemni mraz, na planinama uz slab mraz na dva metra, a u toku dana biće pretežno sunčano i osetno toplije, saopštio je RHMZ Posle podne i uveče sa zapada i jugozapada postepeno povećanje oblačnosti, ali će se zadržati suvo.

U ponedeljak oblačno s kišom

Danas - 22.09.2019

Vreme u Srbiji sutra će biti pretežno oblačno, mestimično s kišom i lokalnim pljuskovima s grmljavinom, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ). Najniža temperatura od pet do 15, a najviša dnevna od 20 do 26 stepeni.

JESEN DONOSI ZAHLAĐENJE: Evo kakvo nas vreme očekuje tokom sutrašnjeg dana

Dnevno - 22.09.2019

Vreme u Srbiji sutra će biti pretežno oblačno, mestimično s kišom i lokalnim pljuskovima sa grmljavinom, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ). Najniža temperatura od pet do 15, a najviša dnevna od 20 do 26 stepeni.

RHMZ UPOZORAVA, OD VEČERAS NOVO ZAHLAĐENJE: Sutra neće biti sunca, u celoj zemlji pljuskovi i grmljavina

Kurir - 22.09.2019

U Srbiji će sutra biti pretežno oblačno, ujutro i pre podne na severu, zapadu i jugozapadu, a do kraja dana i u ostalim krajevima mestimično sa kišom i lokalnim pljuskovima sa grmljavinom, saopštio je RHMZ. Duvaće slab i umeren, južni i jugozapadni vetar.

Počinje JESEN, PRETEŽNO OBLAČNO, mestimično sa pljuskovima i grmljavinom! Evo prognoze za naredne dane

Srbija Danas - 22.09.2019

U Srbiji će danas biti pretežno oblačno, ujutro i pre podne na severu, zapadu i jugozapadu, a do kraja dana i u ostalim krajevima mestimično sa kišom i lokalnim pljuskovima sa grmljavinom. Duvaće slab i umeren, južni i jugozapadni vetar.

NOVO UPOZORENJE RHMZ! OD VEČERAS STIŽE ZAHLAĐENJE! Nema više sunca, dolaze nam PLJUSKOVI I GRNLJAVINE!

Informer - 22.09.2019

U Srbiji će sutra biti pretežno oblačno, ujutro i pre podne na severu, zapadu i jugozapadu, a do kraja dana i u ostalim krajevima mestimično sa kišom i lokalnim pljuskovima sa grmljavinom, saopštio je RHMZ Duvaće slab i umeren, južni i jugozapadni vetar.

SUTRA NAM SE VRAĆA KIŠA, POZNATO JE DO KOG DANA ĆE PADATI: Dolaze nam pravi jesenji dani!

Espreso - 22.09.2019

Biće oblačno... U Srbiji će sutra biti pretežno oblačno, ujutro i pre podne na severu, zapadu i jugozapadu, a do kraja dana i u ostalim krajevima mestimično sa kišom i lokalnim pljuskovima sa grmljavinom , saopštio je RHMZ. Duvaće slab i umeren, južni i jugozapadni vetar.

U ponedeljak dolazi jesen: Biće toplo, ali sa kišom

B92 - 22.09.2019

U ponedeljak će u Srbiji biti pretežno oblačno, mestimično s kišom i lokalnim pljuskovima s grmljavinom, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod. Najniža temperatura od 5 do 15, a najviša dnevna od 20 do 26 stepeni.

Oblačno, do 26 stepeni

RTV - 23.09.2019

U Srbiji pretežno oblačno, ujutro i pre podne na severu, zapadu i jugozapadu, a do kraja dana i u ostalim krajevima mestimično sa kišom i lokalnim pljuskovima sa grmljavinom, saopštio je RHMZ. Duvaće slab i umeren, južni i jugozapadni vetar.

Danas oblačno, ponegde kiša i pljuskovi, a evo kako nas vreme očekuje u narednim danima

Blic - 23.09.2019

U Srbiji će danas biti pretežno oblačno, ujutro i pre podne na severu, zapadu i jugozapadu, a do kraja dana i u ostalim krajevima mestimično sa kišom i lokalnim pljuskovima sa grmljavinom, saopštio je RHMZ. Duvaće slab i umeren, južni i jugozapadni vetar.

PRAVI JESENJI DAN! Oblačno s kišom i lokalnim pljuskovima s grmljavinom

Informer - 23.09.2019

Vreme u Srbiji danas će biti pretežno oblačno, mestimično s kišom i lokalnim pljuskovima s grmljavinom, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ) Najniža temperatura od pet do 15, a najviša dnevna od 20 do 26 stepeni.