TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Međunarodna teniska federacija promenila organizaciju Dejvis kupa

Danas - 19.01.2021

Prošlogodišnje pokretanje ATP kupa, čiji je prvi šampion reprezentacija Srbije, nije ukinulo starije tenisko nadmetanje muški nacionalnih timova, ali ga je još neprolazeća pandemija korona virusa promenila u odnosu na dosadašnja izdanja, o čemu je javnost obavestila Međunardona ...

Hrvatska suorganizator završnog turnira Davisova kupa?

Vecernji.hr - 19.01.2021

ITF predlaže da se završni turnir osim u Madridu odigra u još dva europska grada. Završni turnir Davisova kupa trebao bi se ove godine održati od 25. studenoga do 5. prosinca, iako je prvo bio određen termin od 22. do 28. studenoga.

Promene u Dejvis kupu: Trajaće duže, u više gradova…

Nova - 18.01.2021

Završni turnir Dejvis kupa ove godine će trajati 11 dana, umesto sedam, i igraće se u tri grada, ne samo u Madridu, objavila je danas Međunarodna teniska federacija (ITF). Takmičenje će trajati od 25. novembra do 5. decembra, što je kasnije u odnosu kako je prvo bilo planirano.

DEJVIS KUP ĆE SE IGRATI U TRI RAZLIČITA GRADA: Ime jednog od njih je poznato, čekaju se još dva!

Espreso - 18.01.2021

Biče održano u tri grada Završni turnir Dejvis kupa ove godine će trajati 11 dana, umesto sedam, i igraće se u tri grada, ne samo u Madridu , objavila je danas Medjunarodna teniska federacija (ITF). Takmičenje će trajati od 25. novembra do 5.

ŠTA OVO ZNAČI ZA SRBIJU? Napravljene velike promene u Dejvis kupu

Informer - 18.01.2021

Završni turnir Dejvis kupa ove godine će trajati 11 dana, umesto sedam, i igraće se u tri grada, ne samo u Madridu, objavila je danas Međunarodna teniska federacija (ITF) Takmičenje će trajati od 25. novembra do 5. decembra, što je kasnije u odnosu kako je prvo bilo planirano.

Završni turnir Dejvis kupa tokom 11 dana u tri grada

B92 - 18.01.2021

Završni turnir Dejvis kupa ove godine će trajati 11 dana, umesto sedam, i igraće se u tri grada, ne samo u Madridu, objavila je Međunarodna teniska federacija. Takmičenje će trajati od 25. novembra do 5. decembra, što je kasnije u odnosu kako je prvo bilo planirano.

Igra se 11 dana u tri grada: Evo kako će se izgledati završni turnir Dejvis kupa ove godine

Telegraf - 19.01.2021

Završni turnir Dejvis kupa ove godine će trajati 11 dana, umesto dosadašnjih sedam, i igraće se u tri grada, ne samo u Madridu, objavila je Međunarodna teniska federacija (ITF). Takmičenje će trajati od 25. novembra do 5.

SPEKTAKL U TRI GRADA: Završni turnir Dejvis kupa doživeo nove promene!

Kurir - 18.01.2021

Takmičenje će trajati od 25. novembra do 5. decembra, što je kasnije u odnosu kako je prvo bilo planirano. ITF je naveo da se traže još dva evropska grada koja će se pridružiti Madridu u organizaciji turnira. Po novom predlogu o kojem je izvestio ITF, Madrid bi trebalo da bude ...

Davis Cup: U tri grada, 11 dana

24sata.hr - 18.01.2021

Završni turnir Davis Cupa 2021. trajat će 11 dana, a ne sedam, a gotovo sigurno igrat će se u tri grada, a ne samo u Madridu, objavila je Međunarodna teniska federacija (ITF). Ovogodišnje izdanje finala Davis Cupa održat će se od 25. studenog do 5.