TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

PROTESTUJU NASTAVNICI, RODITELJI, ĐACI Danas u OŠ "Ratko Mitrović" nije bilo nastave, od sutra NOVI VID ŠTRAJKA

Blic - 15.04.2019

Više od stotinak roditelja i učenika Osnovne škole "Ratko Mitrović" okupili su se u 17 časova ispred dvorišta ove osmoletke kako bi podržali štrajk nastavnika koji danas uopšte nisu držali nastavu! Oni su nezadovoljni što dosadašnjoj v.d.

Nema nastave u OŠ" Ratko Mitrović" na Novom Beogradu

Tanjug - 15.04.2019

Nema nastave u OŠ" Ratko Mitrović" na Novom Beogradu U Osnovnoj školi "Ratko Mitrović" na Novom Beogradu danas nije bilo nastave jer je kolektiv škole stupio u štrajk zbog, kako tvrde, neregularnosti u izboru direktora.

Štrajk! Nema nastave u školi Ratko Mitrović

Mondo - 15.04.2019

U Osnovnoj školi "Ratko Mitrović" na Novom Beogradu danas nije bilo nastave jer je kolektiv škole stupio u štrajk zbog, kako tvrde, neregularnosti u izboru direktora. Iz Ministarstva prosvete poručuju da će u školu danas biti upućena prosvetna inspekcija.

DANAS NEMA NASTAVE U OŠ RATKO MITROVIĆ U NOVOM BEOGRADU, PROFESORI U ŠTRAJKU: Nezadovoljni jer nemaju školski odbor, ...

Kurir - 15.04.2019

BEOGRAD - Nastavnici OŠ "Ratko Mitrović" u novobeogradskom Bloku 37 jutros su obustavili rad i stupili u štrajk jer su nezadovoljni radom školske uprave. Kako kažu, već dugo su nezadovoljni situacijom u školi, posebno što već neko vreme nemaju školski odbor, kao jedan od glavnih ...

Nema nastave zbog štrajka?

Novosti - 15.04.2019

Kolektiv OŠ "Ratko Mitrović" najavio obustavu rada nezadovoljan situacijom u školi. Ministar Šarčević najavio dolazak prosvetne inspekcije. Direktorki Miljenović nije produžen status v. d. KOLEKTIV OŠ "Ratko Mitrović" doneo je odluku da stupi u štrajk i obustavi nastavu, zbog ...

ŠTRAJK U ŠKOLI Nema nastave u OŠ "Ratko Mitrović" na Novom Beogradu

Blic - 15.04.2019

U prepodnevnoj smeni u OŠ "Ratko Mitrović" danas nema nastave zbog - štrajka. Naime, nezadovoljni smenom bivše direktorke, ali i postavljanjem pre nekoliko dana novog vršioca dužnosti na ovu funkciju, zaposleni nastavnici su odlučili da stupe u štrajk.

Zašto deca jutros nisu otišla u na časove u Osnovnu školu "Ratko Mitrović"

B92 - 15.04.2019

Beograd -- Kolektiv Osnovne škole "Ratko Mitrović" od danas je u potpunom štrajku i nastava se u toj ustanovi ne odvija. Razlog: Način izbora direktora. Roditelji podržavaju nastavnike i u popodnevnim časovima organizovan protest.

Štrajk u školi u Novom Beogradu zbog izbora direktora

Politika - 15.04.2019

U Osnovnoj školi „Ratko Mitrović” u Novom Beogradu danas nije bilo nastave jer je kolektiv škole stupio u štrajk zbog, kako tvrde, neregularnosti u izboru direktora. Iz Ministarstva prosvete poručuju da će u školu danas biti upućena prosvetna inspekcija.

ŠTRAJK U ŠKOLI?! Nema nastave u OŠ "Ratko Mitrović" na Novom Beogradu

Srbija Danas - 15.04.2019

Veliku podršku dobili su od roditelja koji su se u prepodnevnim časovima okupili ispred školskog dvorišta. Škola je kontaktirana, ali je dobijen kratak i koncizan odgovor "ništa ne možemo da kažemo" uz spuštanje slušalice.