TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

MUŠKARAC PRETUČEN U KAFANI U BEOGRADU DAO ISKAZ POLICIJI: Evo koga je okrivio za prebijanje

Kurir - 29.09.2022

Vladislav B. (41) p retučen je sinoć u jednoj kafani u Beogradu , posle čega je zbrinut na Vojno-medicinskoj akademiji . Kako nezvanično saznajemo, on je policiji ispričao da ga je tuklo obezbeđenje jednog poznatog lokala. Incident se dogodio kod Ušća na Novom Beogradu.

DETALJI TUČE U KAFANI NA NOVOM BEOGRADU Žrtva tvrdi da ga je napalo obezbeđenje lokala!

ALO - 29.09.2022

Vladislav je u policiji ispričao da ga je tuklo obezbeđenje jednog prestoničkog lokala Vladislav B. (41) iz Beograda pretučen je sinoć u jednoj kafani, a zbog povreda je prebačen na VMA! Napad se dogodio nedaleko od Ušća na Novom Beogradu, a policija traga za napadačima.

Pretučen muškarac (41) u kafani u Beogradu: Primljen na VMA, istraga u toku

Telegraf - 29.09.2022

Beogradska policija traga za napadačima koji si sinoć u jednoj kafani u Beogradu pretukli Vladislava B. (41) , saznaje "Telegraf.rs". Povređeni je primljen na Vojno-medicinsku akademiju kako bi mu se ukazala lekarska pomoć. Motiv napada za sada nije poznat. Istraga je u toku.

U BEOGRADSKOJ KAFANI PRETUČEN MUŠKARAC (41): Hitno prevezen na VMA, policija traga za napadačima

Republika - 29.09.2022

Povređeni je primljen na Vojno-medicinsku akademiju kako bi mu se ukazala lekarska pomoć. Motiv napada za sada nije poznat. Istraga je u toku. BONUS ...

U Beogradu pretučen muškarac u kafiću: Primljen na VMA, istraga u toku

Avaz - 29.09.2022

Beogradska policija traga za napadačima koji su sinoć u jednom ugostiteljskom objektu u Beogradu pretukli Vladislava B. (41) , saznaje "Telegraf.rs". Povrijeđeni je primljen na Vojno-medicinsku akademiju kako bi mu se ukazala ljekarska pomoć. Motiv napada za sada nije poznat.

MUŠKARAC (41) PRETUČEN U KAFANI U BEOGRADU: Povređeni prevezen u bolnicu, policija traga za napadačima

Kurir - 29.09.2022

Beogradska policija traga za napadačima koji si sinoć u jednoj kafani u Beogradu pretukli Vladislava B. (41) . Povređeni je primljen na Vojno-medicinsku akademiju kako bi mu se ukazala lekarska pomoć. Motiv napada za sada nije poznat. Istraga je u toku.

Muškarac (41) PRETUČEN U KAFANI, pa hitno primljen na VMA

Blic - 29.09.2022

Beogradska policija traga za napadačima koji si sinoć u jednoj kafani u Beogradu pretukli Vladislava B. (41). Povređeni je primljen na Vojno-medicinsku akademiju kako bi mu se ukazala lekarska pomoć. Motiv napada za sada nije poznat.

PRETUČEN MUŠKARAC U KAFANI U BEOGRADU - Primljen na VMA, istraga u toku

Pink - 29.09.2022

Beogradska policija traga za napadačima koji si sinoć u jednoj kafani u Beogradu pretukli Vladislava B. (41). Povređeni je primljen na Vojno-medicinsku akademiju kako bi mu se ukazala lekarska pomoć. Motiv napada za sada nije poznat.

PREBIJEN MUŠKARAC (41) HITNO PREBAČEN NA VMA: Policija traga za napadačima!

Espreso - 29.09.2022

Povređeni je primljen na Vojno-medicinsku akademiju kako bi mu se ukazala lekarska pomoć Beogradska policija traga za napadačima koji si sinoć u jednoj kafani u Beogradu pretukli Vladislava B. (41). Povređeni je primljen na Vojno-medicinsku akademiju kako bi mu se ukazala ...

STRAVIČAN NAPAD U BEOGRADU: Muškarac (41) brutalno pretučen, hitno primljen na VMA

Srbija Danas - 29.09.2022

Beogradska policija traga za napadačima koji si sinoć u jednoj kafani u Beogradu pretukli muškarca (41) , saznaju mediji. Povređeni je primljen na Vojno-medicinsku akademiju kako bi mu se ukazala lekarska pomoć. Motiv napada za sada nije poznat.

DRAMA U BEOGRADU Muškarac pretučen u kafani, policija traga za napadačima!

ALO - 29.09.2022

Povređeni je primljen na Vojno-medicinsku akademiju kako bi mu se ukazala lekarska pomoć Beogradska policija traga za napadačima koji si sinoć u jednoj kafani u Beogradu pretukli Vladislava B. (41), saznaje Telegraf.rs Povređeni je primljen na Vojno-medicinsku akademiju kako bi ...