TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Oproštaj od Nenada Nenadovića: Komemoracija i sahrana u ponedeljak

Nova - 25.09.2021

Komemoracija Nenadu Nenadoviću biće održana u ponedeljak u 11:30 časova na sceni “Aleksandar Popović” Teatra Vuk, saopštilo je matično pozorište glumca “Boško Buha”. Sahrana dramskog umetnika, koji je preminuo 22. septembra u 57.

POSLEDNJE ZBOGOM: Sahrana Nenada Nenadovića u ponedeljak - ćerka poslala emotivnu poruku

Srbija Danas - 25.09.2021

Komemoracija preminulom glumcu Nenadu Nenadoviću biće održana u ponedeljak, 27. septembra u 11:30 časova na sceni "Aleksandar Popović" u Teatru Vuk, saopštilo je matično pozorište dramskog umetnika - "Boško Buha".

Preminuo glumac Nenad Nenadović

6yka - 25.09.2021

Prema pisanju domaćih medija, Nenad Nenadović primljen je prije nekoliko dana u bolnicu zbog komplikacija izazvanih kovidom 19. Srpski umetnik Nenad Nenadović rođen je u Beogradu 20. oktobra 1964. godine. Sa glumačkim pozivom susreo se još kao dječak kada je zaigrao u Vagi za ...

NENAD NENADOVIĆ PLAKAO ZBOG MIKE ALEKSIĆA VIŠE NEGO IKAD U ŽIVOTU! Objavljen potresan intervju preminulog glumca

Kurir - 24.09.2021

Večiti dečak glumačke scene Nenad Neša Nenadović otišao je u sredu tiho u 57. godini, dok se na televiziji emitovala serija "Igra sudbine", u kojoj je igrao kriminalca Brunera. S glumačkim pozivom susreo se još kao dečak, kad je otišao na audiciju za Dramski studio Radio ...

NENAD NENADOVIĆ PLAKAO ZBOG MIKE ALEKSIĆA VIŠE NEGO IKAD U ŽIVOTU! Objavljen potresan intervju pokojnog glumca: Na mene ...

Pink - 24.09.2021

Godinama je držao školu glume, a malo ljudi zna da mu je učitelj glume bio i Miroslav Mika Aleksić, optužen za silovanje i polno uznemiravanje više svojih učenica. Večiti dečak glumačke scene Nenad Nenadović otišao je u sredu tiho u 57. godini.

Komemoracija i sahrana Nenada Nenadovića 27. septembra

RTV - 24.09.2021

Komemoracija preminulom glumcu Nenadu Nenadoviću biće održana u ponedeljak, 27. septembra u 11:30 časova na sceni "Aleksandar Popović" u Teatru Vuk, saopštilo je matično pozorište dramskog umetnika - "Boško Buha".

Poznat datum SAHRANE Nenada Nenadovića! Glumac će POČIVATI u Aleji zaslužnih građana

Svet-Scandal - 24.09.2021

Legendarni glumac Nenad Nenadović u sredu je izgubio bitku sa opakim korona virusom. Nenad Nenadović se sa glumačkim pozivom susreo još kao dečak, kada je zaigrao u „Vagi za tačno merenje“. Usledile su uloge u seriji „Povratak otpisanih“ i filmu „Boško Buha“.

POZNAT DATUM SAHRANE NENADA NENADOVIĆA: Glumac će počivati u Aleji zaslužnih građana

Kurir - 24.09.2021

Večiti dečak glumačke scene Nenad Neša Nenadović otišao je u sredu tiho u 57. godini , dok se na televiziji emitovala serija "Igra sudbine", u kojoj je igrao kriminalca Brunera. On je nedavno oboleo od koronavirusa i lečen je u bolnici u Batajnici.

U ZNAK SEĆANJA I VEČNU SLAVU! Komemoracija i sahrana glumca Nenada Nenadovića 27. septembra

Informer - 24.09.2021

Komemoracija preminulom glumcu Nenadu Nenadoviću biće održana u ponedeljak, 27. septembra u 11:30 časova na sceni “Aleksandar Popović” u Teatru Vuk, saopštilo je matično pozorište dramskog umetnika - “Boško Buha”.

POZNAT DATUM SAHRANE NENADA NENADOVIĆA: Glumac će počivati u Aleji zaslužnih građana

Mondo - 24.09.2021

Glumac Nenad Nenadović napustio nas je nakon teške borbe s kovidom u 57. godini On je nedavno oboleo od koronavirusa i lečen je u bolnici u Batajnici. Lekari su učinili sve što su mogli, ali nisu uspeli da dobiju bitku sa opakom bolešću.

POZNAT DATUM SAHRANE NENADA NENADOVIĆA: Glumac će počivati u Aleji zaslužnih građana!

Espreso - 24.09.2021

Bio je i upravnik "Buhe" i osnivač Internacionalnog festivala pozorišta za decu i mlade. Večiti dečak glumačke scene Nenad Neša Nenadović otišao je u sredu tiho u 57. godini, dok se na televiziji emitovala serija "Igra sudbine", u kojoj je igrao kriminalca Brunera.

POZNAT DATUM SAHRANE NENADA NENADOVIĆA: Otkriveno gde će počivati poznati glumac!

Republika - 24.09.2021

Jedan od naših najpoznatijih glumaca, Nenad Nenadović preminuo je posle borbe sa koronavirusom u svojoj 57. godini, a u to vreme se na televiziji emitovala serija "Igre sudbine" , u kojoj je glumio kriminalca Brunera.

Vlalukin: Minut ćutanja za Nenada na početku snimanja

Nova - 24.09.2021

Prvi put mi se dogodilo da smo snimanje počeli minutom ćutanja, u čast Nenada Nenadovića, kaže za Nova.rs glumac Miloš Vlalukin nakon odlaska kolege i prijatelja. Glumac Nenad Nenadović preminuo je prekjuče u 57.

Poslednja fotografija Nenada Nenadovića sa ćerkom Janom: Nasmejani, zrače posebnom energijom

Srbija24 - 24.09.2021

Glumac Nenad Nenadović bio je poznat po svom širokom osmehu, uvek dobrom raspoloženju i posebnom harizmom kojom je zračio. To svedoči i njegova poslednja fotografija sa ćerkom Janom, koju je ona objavila sredinom septembra na svom Instagramu.

Dejan Lutkić emotivno o Nenadoviću: "Imao je iskren osmeh, duša mu se uvek smejala"

B92 - 24.09.2021

Napustio nas je u 57. godini glumac Nenad Nenadović. Korona je zaustavila sve njegove planove, kao i želju da jednog dana režira predstave. Njegov kolega, Dejan Lutkić, tvrdi da je odlazak Nenadovića veliki gubitak za srpsko glumište.

ZAJEDNO SU DRŽALI ŠKOLU GLUME! Ovako izgleda supruga Nenada Nenadović sa kojom ima dve ćerke! (FOTO)

Espreso - 24.09.2021

Naglo prekinuta porodična sreća! Glumac Nenad Nenadović preminuo je u sredu u 57. godini života u Beogradu. On je nedavno oboleo je od opakog koronavirusa i lečen je u bolnici u Batajnici, gde je izgubio ovu bitku.

"Pozorište 'Boško Buha' izgubilo je mnogo danas" VIDEO

B92 - 23.09.2021

Srpski glumac Nenad Nenadović, preminuo je danas , a brojne kolege glumci oprostili su se od njega. Tim povodom oglasili su se i direktor pozorišta "Boško Buha" u kome je preminuli glumac bio dugogodišnji saradnik, ali i upravnik.

NAKON GUBITKA OCA, ON JE NJEN OSLONAC I PODRŠKA Ćerka Nenada Nenadovića je u vezi sa glumcem koji je stariji 10 godina ...

Kurir - 23.09.2021

Naš proslavljeni glumac Nenad Nenadović je preminuo u 57. godini života , a iza sebe je ostavio suprugu Snežanu, ćerke Janu i Minu. I dok Mina hrabro korača očeivim stopama, Jana je balerina koja godina živi van zemlje, a u ovim teškim trenucima je teši emotivni partner, glumac ...

NENAD NENADOVIĆ JE SVE NJIH UVEO U SVET GLUME: Godinama im je bio uzor Milošu Bikoviću, Jovani Stojiljković, Peđi ...

Kurir - 23.09.2021

Glumac Nenad Nenadović preminuo je u sredu u 57. godini od posledica korona virusa. Bio je decenijama omiljeni dečiji glumac . Pored brojnih dečjih emisija koje je vodio i predstava za najmlađe Nenad je imao i svoju školu glume.