TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Nova odluka suda o pritvoru osumnjičenima za Ivanovića

B92 - 22.02.2019

Priština -- Nova odluka suda u Prištini o pritvoru trojice Srba osumnjičenih u istrazi prištinskog tužilaštva za ubistvo Olivera Ivanovića, biće doneta danas. Njima u subotu ističe pritvor koji im je ranije određen.

UBISTVO OLIVERA IVANOVIĆA: Danas nova odluka suda u Prištini o pritvoru osumnjičenima

Kurir - 22.02.2019

PRIŠTINA - Nova odluka suda u Prištini o pritvoru trojice Srba osumnjičenih u istrazi prištinskog tužilaštva za ubistvo lidera Građanske inicijative SDP Olivera Ivanovića, biće doneta danas, pošto im u subotu ističe pritvor koji im je ranije određen.

UBISTVO OLIVERA IVANOVIĆA Danas nova odluka suda o pritvoru osumnjičenim Srbima

Blic - 22.02.2019

Nova odluka suda u Prištini o pritvoru trojice Srba osumnjičenih u istrazi prištinskog tužilaštva za ubistvo lidera Građanske inicijative SDP Olivera Ivanovića, biće doneta danas, pošto im u subotu ističe pritvor koji im je ranije određen.

DANAS ISTIČE PRITVOR TROJICI SRBA koje Albanci sumnjiče za ubistvo Olivera Ivanovića

Srbija Danas - 22.02.2019

Nova odluka suda u Prištini o pritvoru trojice Srba osumnjičenih u istrazi prištinskog tužilaštva za ubistvo lidera Građanske inicijative SDP Olivera Ivanovića, biće doneta danas, pošto im sutra (u subotu) ističe pritvor koji im je ranije određen.

ČEKA SE NOVA ODLUKA: Danas ističe pritvor TROJICI SRBA koje Albanci sumnjiče za ubistvo Olivera Ivanovića!

Espreso - 22.02.2019

Sud danas donosi odluku Nova odluka suda u Prištini o pritvoru trojice Srba osumnjičenih u istrazi prištinskog tužilaštva za ubistvo lidera Građanske inicijative SDP Olivera Ivanovića, biće doneta danas, pošto im sutra (u subotu) ističe pritvor koji im je ranije određen.