TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

OBRAČUN VATRENIM ORUŽJEM Dve osobe teže povređene u tuči kod Pala

Blic - 17.01.2020

Osobe čiji su inicijali R.A. i N.R. teže su povređena u večerašnjoj tuči u kojoj je korišteno i vatreno oružje u Mokrom, kod Pala, rečeno je Srni iz Policijske uprave Istočno Sarajevo. – Osobe čiji su inicijali N.R.

Teško povrijeđena jedna osoba u tuči u Mokrom, korišteno i oružje

Vijesti.ba - 17.01.2020

Lica čiji su inicijali R.A. i N.R. teže su povrijeđena u večerašnjoj tuči u kojoj je korišteno i vatreno oružje u Mokrom, kod Pala, rečeno je iz Policijske uprave Istočno Sarajevo. "Lice čiji su inicijali N.R. sa teškim povredama glave, u besvjesnom stanju prevezeno je u Bolnicu ...

Dvije osobe teže povrijeđene u tučnjavi blizu Pala, korišteno i oružje

N1 - 17.01.2020

Lica čiji su inicijali R.A. i N.R. teže su povrijeđena u večerašnjoj tuči u kojoj je korišteno i vatreno oružje u Mokrom, kod Pala, rečeno je Srni iz Policijske uprave Istočno Sarajevo. "Lice čiji su inicijali N.R.

Tuča i pucnjava u Mokrom: Dve osobe teško povređene

Telegraf - 18.01.2020

U petak uveče tokom tuče u Mokrom kod Pala korišćeno je i vatreno oružje , a dve osobe su teško povređene. Osoba čiji su inicijali N.R. sa teškim povredama glave, u besvesnom stanju prevezena je u Bolnicu “Srbija” u Istočnom Sarajevu, rekla je Srni portparolka Policijske uprave ...

DRAMA U MOKROM KOD PALA: U tuči i pucnjavi teško povređeno dvoje ljudi!

Kurir - 18.01.2020

Osoba čiji su inicijali N.R. sa teškim povredama glave, u besvesnom stanju prevezena je u bolnicu "Srbija" u Istočnom Sarajevu, rekla je Srni portparolka Policijske uprave Istočno Sarajevo Vesna Stokanović. Ona je izjavila da je osoba čiji su inicijali R.A.