Dan nakon sahrane: Oglasila se supruga Olivera Ivanovića!
Kakva tuga! Milena Ivanović, supruga ubijenog Olivera Ivanovića, lidera Građanske inicijative "Srbija, demokratija, pravda", ostavila je večeras potresan status na društvenim mrežama i još jednom rasplakala celu Srbiju.
BKTV - pre: 17 min
299 vesti
Has: O budućnosti Balkana odlučivaće Srbija i njeni susedi
''Za nas je ovaj region samo polje na šahovskoj tabli, teško je tako malom prostoru da bude u fokusu Vašingtona i zato ne treba da gubite vreme da biste skrenuli pažnju. To je za vas dobra vest. Vi i vaši susedi treba da odlučujete o regionu, a Evropa i SAD će pomagati na ...
Politika - upravo objavljeno
14 vesti
OBAVEZNO PERITE RUKE I STAVITE MASKU Ovo su preventivne mere ZAŠTITE od malih boginja
Obavezno perite ruke i stavite masku ako posećujete mesta u kojima znate da ima malih boginja, savetuju epidemiolozi Gradskog zavoda za javno zdravlje. Zdravstvene ustanove već su postale epicentar epidemije morbila u Srbiji, a isto se očekuje i od obrazovnih institucija.
Blic - pre: 51 min
40 vesti
U ponedeljak izveštaj o snimcima sa mesta ubistva Ivanovića
Glavni tužilac za region Mitrovice Šućur Sulja izjavio je da će analiza snimaka sigurnosnih kamera sa mesta ubistva lidera Građanske inicijative "Srbija, demokratija, pravda" Olivera Ivanovića, biti obajvljena u ponedeljak.
N1 - upravo objavljeno
91 vesti
Ivana je ušla u istoriju kao prva Hercegovka koja je doplivala do Časnog krsta: A samo pre dve godine na današnji dan se borila za život! (FOTO)
Ivana je po profesiji vaspitačica, u slobodno vreme planinarka, a sada je ušla u istoriju kao prva žena iz Hercegovine koja je doplivala do Bogojavljenskog krsta Plivanje za Bogojavljenski krst prvi put je održano i na u Hercegovini.
Telegraf - pre: 17 min
106 vesti