TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Srbija

Sa novim-starim trenerom Student ubedljivo pobedio

Južne Vesti - pre: 17 sati

Dosadašnji sportski direktor kluba Zvonimir Stanković, preuzeo je ulogu trenera Studenta neposredno pred utakmicu košarkašica sa Šumadijom , koju su one ubedljivo dobile. Za Dimitrija Stoiljkovića, koji je do sada bio šef struke, Stanković kaže da je njegova odluka “da se ...

Vreme u BiH: Nakon hladnog jutra sunčan dan, temperatura do 11 stepeni

Blic - pre: 20 sati

U BiH danas se očekuje sunčano i malo tople vreme, a popodne naoblačenje. Posle hladnog jutra sa mrazom i maglom po kotlinama i oko reka, tokom dana će biti pretežno sunčano. Popodne i uveče doći će do postepenog naoblačenja na jugu i zapadu.

Pretežno sunčano, do devet stepeni

B92

Sutra pretežno sunčano, temperatura do devet stepeni

Novi Magazin

I sutra sneg, a narednih dana...

Mondo

Novi Magazin Pink Telegraf N1 RTV Press BKTV Telegraf

17 povezane vesti »

LEKARI OGORČENI: Među 4.000 lekara na specijalizaciji nema ni jednog iz Velike Plane!

Srbija Danas - pre: 14 sati

Među više od 4.000 lekara u Srbiji koji se nalaze na specijalizaciji nema ni jednog iz Velike Plane! Ali to nije krivica države, već rukovodstva doma zdravlja „Milan Bane Đorđević“ koje se ne odaziva na učestale javne pozive iz Ministarstva zdravlja svim zdravstvenim ustanovama ...

Deka Ljubiša (92) sa Golije u 90. godini piše svoj prvi roman (FOTO)

Telegraf - pre: 19 sati

- Pošao sam u školu 1934. godine, prvi razred išao sam svaki dan, drugi razred jedan dan u školu, jedan kod kuće, imalo se posla, a u treći sam išao malo s jeseni - sa setom priča Ljubiša Ljubiša Živković (92) iz Kosurića, sa obronaka bio je pintor, kovač, potkivač, zidar, ali ...

Legenda Radničkog novi trener golmana u Surdulici

Južne Vesti - pre: 16 sati

Zbog privatnih obaveza, kako su rekli u Radniku , dosadašnji trener golmana Zoran Vasković se povukao, a na njegovo mesto postavljen je dugogodišnji čuvar mreže i legenda niškog Radničkog Zaviša Pejić. Igračku karijeru, 53-godišnji trener otpočeo je u kruševačkom Napretku , a od ...

Banđur traži procenu sopstvene bezbednosti od novog načelnika policije

Južne Vesti - pre: 17 sati

Zbog toga što niška policija ni nakon 2 meseca od paljenja automobila zamenika gradonačelnika Niša Miloša Banđura nije rasvetlila slučaj, Banđur je, kako kaže, od novoimenovanog načelnika Policijske Uprave Niš Slaviše Virijevića zahtevao procenu bezbednosti.

Učenici vranjske Gimnazije međunarodno priznanje za esej

Južne Vesti - pre: 16 sati

Među 206 radova iz brojnih zemalja na Međunarodnom konkursu koji je raspisan u Bugarskoj u čast rođena Isusa Hrista, prvu nagradu osvojila je Jefimija Najdić, učenica 3. razreda Gimnazije "Bora Stanković" iz Vranja.

Tuga do neba! Sanduk spuštali u raku, Milena bacila belu ružu i počela da plače (FOTO)

Srbija Danas - pre: 14 sati

Pored porodice i stranačkih kolega od Ivanovića se u četvrtak oprostio veliki broj građana iz cele Srbije, koji su od jutros odavali poštu ubijenom političaru sa KiM - u tišini su palili sveće i ostavljali cveće.

Govor sa sahrane Ivanovića: Milena, heroino, duša boli! Klečim od tuge za Oliverom

Srbija Danas - pre: 14 sati

Karatiskinja Tanja Petrović, koja je prijateljica porodice Ivanović, održala je govor na grobu: Žarko, Nikola, Janko, ćerko Kjaro, brete Miroslave, vaš otac je moj uzor i brat, nastavite da negujete ono što vas je učio. Milena, heroino, duša boli zbog Bogdana i sve dece.

Na sahranu Ivanovića došlo pola Srbije (FOTO)

Srbija Danas - pre: 14 sati

Više desetina hiljada ljudi okupilo se na Novom groblju da izjavi saučešće porodici ubijenog Olivera Ivanovića. Premijerka Ana Brnabić i direktor Kancelarije za KiM Marko Đurić predvode delegaciju Vlade Srbije.