TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Kultura

Diskaveri: Postoji li Teslin Zrak smrti?

Novosti - 20.01.2018

Iduće subote počinje dokumentrano-igrana serija "Tesla: Strogo poverljivo" na kanalu Diskaveri MNOGO se tajni vijori oko lika i dela Nikole Tesle, i s godinama one ne nestaju i ne rešavaju se. Naprotiv. Jedno od pitanja koje muči današnjicu je i da li je Tesla osmislio jedno od ...

TAJNI NACRTI: Nikolu Teslu su ubili zbog zraka smrti?

Kurir

Veliki naučnik i tajne službe

Danas
3 povezane vesti »

Ovacija za Beogradsku filharmoniju, Mandeala i Šostakoviča

Blic - 20.01.2018

Šestominutne ovacije ispratile su srpsku premijeru Šostakovičeve Četvrte simfonije u izvođenju Beogradske filharmonije i dirigenta Kristijana Mandeala. Svi koji su se našli sinoć na Kolarcu prisustvovali su istorijskom trenutku, ne samo otkrivanja ovog remek-dela već i ...

Ovacije za Beogradsku filharmoniju na premijeri Šostakoviča

N1

Istorijski koncert Beogradske filharmonije: 109 muzičara na bini Kolarca izvelo pravo remek-delo, ovacije trajale više od 6 minuta! (VIDEO)

Telegraf

Šestominutne ovacije za Filharmoniju

Danas
4 povezane vesti »

(FOTO, VIDEO) SVI SU SAMO U NJU GLEDALI: Poznata glumica se pojavila u OVOM izdanju, iznenadila sve prisutne!

Kurir - pre: 12 sati

Američka glumica Skarlet Johanson (33) važi za jednu od najpoželjnijih i veoma stilizovanih dama, a njeno poslednje izdanje je sve iznenadilo. Naime, glumica je tokom vikenda dala doprinos inicijativi "Vreme je isteklo" kojim želi da ukaže na problem zlostavljanja žena.

Ona piše romantične priče, začinjene slikovitim scenama seksa: Želi da se žene zaljube u njene likove i pojašnjava ...

Telegraf - pre: 15 sati

"Za neke žene je romatika kada partner uradi nešto jednostavno kao što je pravljanje obroka posle napornog i dugog dana, a za druge je to kada ih partner iznenada odvede na romantičan odmor" Savremeni su veoma popularni kod velikog dela .

Radoslav Lale Pavlović za "Novosti": Evropa jedno kaže, drugo misli, ali treće radi

Novosti - pre: 18 sati

Intervju sa dramskim piscem Radoslavom Laletom Pavlovićem OD STALNOG DOPISNIKA: PARIZ KO želi da prođe kratak kurs savremene istorije Srba, dovoljno je da pogleda "Šovinističku farsu", "Balkanska pravila" i "Rođaka sa sela" u kojima je dramski pisac Radoslav Lale Pavlović ...

UDAVALA SE 9 PUTA, LEŽALA U ZATVORU I ŽIVELA 100 GODINA: Tragedija koju je doživela godinu dana pre svoje smrti je ...

Kurir - pre: 21 sati

Naime, ova umetnica je živela 100 godina, a preminula je 2016. godine od srčanog udara. Vek koji je provela na ovom svetu bio je pun svakakvih dogodovština, ali i tragedije koja ju je verovatno i dokrajčila. Volela je luksuz i uživala u njemu.

NAJGORE OD NAJGORIH! Zavirite u muzej koji čuva NAJRUŽNIJE slike u istoriji! (FOTO)

Srbija Danas - pre: 21 sati

Posvećen prikupljanju i čuvanju umetničkih dela koja su "previše loša da bi bila ignorisana", Muzej loše umetnosti (Museum of Bad Art, MOBA) ima posebne kriterijume kada bira koje će nove radove uključiti u zbirku.

Proglašena NAJBOLJA humoristička serija svih vremena! Da li se slažete?

Srbija Danas - pre: 22 sati

Posetioci stranice Ranker odabrali su najbolju humorističku seriju svih vremena i prema njihovim glasovima to je serija - "Prijatelji". Ukupno je bilo skoro 570 hiljada glasova, a "Prijatelji" su ubedljivo zauzeli prvo mesto. Prijatelji su se emitovali od 1994. do 2004.

NESREĆNA LJUBAV ČESTITOGA KNEZA Otkriveno kome je Mihailo STVARNO posvetio pesmu “Što se bore misli moje”

Blic - 21.01.2018

Knez Mihailo Obrenović (1823-1868) bio je jedna od najtragičnijih ličnosti srpske istorije, između ostalog i zbog nesrećnog ljubavnog života. To se ogleda i u njegovoj pesmi „Što se bore misli moje” za koju se do sada pogrešno smatralo da je bila posvećena Katarini ...

MILENA DRAVIĆ ODUŠEVLJENA OŽALOŠĆENOM PORODICOM: Nušićevi likovi su svuda oko nas

Kurir - 21.01.2018

Prva premijera Narodnog pozorišta u sezoni kada slavi 150 godina od svog osnivanja, Nušićeva „Ožalošćena porodica“, ispraćena je u petak višeminutnim aplauzom i ovacijama, a u publici je bio sam krem srpskog glumišta.

Ožalošćena Vlada

Danas
2 povezane vesti »