TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Ekonomija

"Otkriće na Rudniku teško da je sreća"

B92 - pre: 14 sati

Pronalazak novog nalazišta srebra, cinka i bakra u rudniku "Rudnik“ rezultat je opsežnih i detaljnih istraživanja. To je izjavio jedan od direktora kompanija Mineko limited, koja je suvlasnik rudnika uz kompanija Contango.

Šaraju berze, u Kini slave zbog dobrih vesti

B92 - pre: 14 sati

Indeksi na svetskim berzama postižu neujednačene rezultate, a skok je zabeležen u Kini posle izveštaja da je njena ekonomija imala veliki rast od 6,9% u 2017. Na sredini dana u Evropi, nemački DAX je u plusu 0,3 odsto, francuski CAC 40 porastao je 0,2 odsto, dok je britanski ...

Pad berzi, procenjuju se veliki gubici banaka

B92
2 povezane vesti »

Država tužila Bojovića

Danas - pre: 13 sati

Dok se proletos tokom preuzimanja Energoprojekt holdinga činilo da država bar pasivno podržava preuzimanje Energoprojekt holdinga od strane biznismena Dobroslava Bojovića, sada stvari deluju drugačije. Protiv njega i firmi okupljenih u konzorcijumu oko njegovog Napred razvoja ...

Srbija tužila Bojovića zbog štete nanete "Energoprojektu", evo kako je došlo do SUKOBA

Blic
2 povezane vesti »

Nudle iz Rume i u Americi i Kanadi

RTV - pre: 15 sati

Kompanija CG Corp Global iz Nepala, koja je u oktobru prošle godine u Rumi otvorila svoju prvu fabriku u Evropi za proizvodnju instant nudli "WaiWai", počinje izvoz i u Ameriku i Kanadu posle evropskog tržišta.

Nudle iz Rume i u Americi i Kanadi

BKTV
2 povezane vesti »

Posle kontrole mleka, isplata prema klasi kvaliteta

RTV - pre: 15 sati

Neki od najvećih vojvođanskih farmera pozdravljaju početak rada Laboratorije za ispitivanje i kontrolu kvaliteta mleka. Takođe ih raduje i najava da će nakon akreditacije laboratorije od 2019. godine visina iznosa premija za litar mleka biti isplaćivana prema klasi kvaliteta.

Sokolac: Od prodaje mleka i premija ukupna zarada 1.600.000 KM

Blic

Analize mleka još čekaju na akreditaciju

Novosti
3 povezane vesti »

“Tesla” za dva miliona ispred “Tuđmana”

BizLife - pre: 11 sati

Beogradski aerodrom “Nikola Tesla” i prošle godine bila je ubedljiv lider regiona po broju putnika, dok se rekordnom godinom može pohvaliti i zagrebački “Franjo Tuđman”. Među pet najprometnijih aerodroma u regionu čak tri su iz Hrvatske.

Najava novog "gušenja"

Danas

Top 10 regiona: BG ubedljiv, "Tuđman" dvocifreno

B92

DS: Niški aerodrom može sve, ali samo ne da ugrozi beogradski

Južne Vesti

Kurir B92

6 povezane vesti »

Nemačka štiti "Severni tok 2"

Vesti Online - pre: 12 sati

Nemačka je protiv amandmana Evropske komisije na gasnu direktivu koji dotiču projekat "Severni tok 2", piše list "Vedomosti", pozivajući se na kopiju zaključka nemačkih pravnika. Tweet Reuters Nemačka protiv amandmana Evropske komisije Početkom novembra 2017.

Brod prodao 2005, umro pre 4 god, a računi stižu

B92 - pre: 17 sati

Pokojni Dinko Staničić brod je prodao 2005, umro pre 4 godine, a još mu dolaze računi. Dok Ministarstvo mora i saobraćaja nije unapredilo sastav obračuna naknada, opomene pred zaplenu nisu stizale sad već pokojnom Dinku Staničiću iz Baške Vode.

SOMELIJERI SU ODLUČILI: Ovo su NAJBOLJA VINA i vinarije u Srbiji za 2017. godinu! (FOTO)

Dnevno - pre: 14 sati

Najpopularniji vinski portal u regionu Vino.rs je i ove godine, uz pomoć stručnih saradnika, somelijera i trgovaca vinima iz regiona, proglasio najbolja vina i vinarije Srbije za 2017. godinu. Najbolje crveno vino Srbije kaberne iz Negotina Kremen Kamen 2013 (FOTO: Promo) ...

Bila je sporna samo jedna reč - sve su vratili

B92
2 povezane vesti »

Radnik šefu Goldman Saksa ukrao vino od 1,2 mlrd.$

B92 - pre: 17 sati

Bivšem radniku jednog od visokih službenika Goldman saksa, Nikolasu de Majeru toliko se svidela šefova kolekcija vina da je ukrao nekoliko stotina boca. Boce su ukupne vrednosti od oko 1,2 miliona dolara. De Majer je uhapšen u Los Angelesu i optužen za krađu retkih i skupih ...

Zaposleni ukrao vina za milion dolara od predsednika Goldman Saksa

Novi Magazin

BOGATOG BANKARA OJADIO SLUŽBENIK: Bolje da mu nije dao da čuva skupa vina

Kurir

Prevoznik krao skupocena vina predsedniku Goldman Saksa

N1
4 povezane vesti »