TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Mobilnisvet

Samsung Galaxy X stiže sa savitljivim ekranom

Mobilnisvet - pre: 9 sati

Foto:androidcentral Samsung je svojim partnerima i nekim klijentima omogućio uvid u budući Galaxy X uređaj u toku CES sajma u Las Vegasu. Uređaj je navodno skoro završen, bar kada je u pitanju hardver i trenutno su u igri dva modela.

8 povezane vesti »

Nokia sprema model sa pet objektiva

Mobilnisvet - 22.01.2018

Foto:clubic Kompanija HMD Global sprema model koji će imati kameru sa pet objektiva. Radi se o kameri koja će imati pet sočiva, što podseća na Nokia OZO kameru koja ima osam sočiva, ali su ovde u pitanju komponente koje mogu da se ugrade u pametni telefon.

5 povezane vesti »

Samsung se pridružio Apple – pokrenuta istraga u Italiji

Mobilnisvet - 22.01.2018

Priča o usporavanju Apple uređaja je poznata i kompanija Apple je u problemu u nekoliko država. Međutim u Italiji Apple nije usamljen jer je pokrenut postupak i protiv Samsunga. Samsung je prošle godine dao izjavu kako ne usporava starije uređaje kroz softverske nadogradnje, ...

8 povezane vesti »

Honor View 10 dobija opciju prepoznavanja lica u sledećoj nadogradnji

Mobilnisvet - 22.01.2018

Huwei je objavio da uređaj Honor View 10 dobija opciju otključavanja uređaja prepoznavanjem lica korisnika. Opcija će se aktivirati kroz sledeću nadogradnju softvera. Nadogradnja softvera će biti omogućena svim korisnicima do 24. januara.

Kako se isključuje Instagram Show Activity Status?

Mobilnisvet - 22.01.2018

Prošle nedelje Instagram je uveo novu opciju koja se zove Activity Status. Ova opcija prikazuje svim pratiocima kada ste poslednji put otvorili aplikaciju Instagram na vašem uređaju. Ono što bi korisnici Instagrama trebalo da znaju je da je opcija Activity Status automatski ...

3 povezane vesti »