TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Tragedija u kanjonu Morače: Porodica stradala na putu za more

Press - 20.06.2010

Užičani Saša Dimitrijević (40), njegova supruga Andrijana (39) i ćerka Marta (4) poginuli su kada je njihov automobil sleteo u kanjon Morače! Nesreću, koja se dogodila juče oko 5.30 časova, preživela je devojčica Iva (10), koja je ispala ...

Devojčica ispala iz automobila i preživela nesreću

Blic - 20.06.2010

Užice - Saša Dimitrijević (41) iz Užica, njegova supruga Andrijana (40) i petogodišnja ćerka Marta poginuli su jutros kada su se vozilom "opel suza", kojim su krenuli na more, u kanjonu Morače, u mestu Dromira, sleteli s kolovoza u ...

Porodica izginula, devojčica preživela

Vesti Online - 20.06.2010

Saša Dimitrijević (41) iz Užica, njegova supruga Andrijana (40) i petogodišnja ćerka Marta poginuli su jutros kada su se vozilom "opel suza", kojim su krenuli na more, u kanjonu Morače, u mestu Dromira, sleteli s kolovoza u nabujalu reku.

Porodica iz Užica nastradala u kanjonu Morače

Vesti Online - 20.06.2010

Užičani Saša Dimitrijević, njegova supruga Andrijana i ćerka Marta poginuli su jutros u kanjonu Morača. Nesreću, koja se dogodila jutros oko 5.30, preživela je desetogodišnja devojčica Iva koja je, kako se pretpostavlja, ispala iz ...

Porodica iz Užica stradala u kanjonu Morače

Blic - 20.06.2010

Tri osobe iz Užica stradale su jutros u saobraćajnoj nesreći na putu Podgorica-Kolašin kada je automobil u kome su se nalazile sleteo u kanjon Morače, javili su podgorički mediji.

Devojčica iz udesa u Morači je dobro

Mondo - 20.06.2010

Užičani Saša Dimitrijević, njegova supruga Andrijana i ćerka Marta poginuli su jutros u kanjonu Morača, stanje devojčice Ive je stabilno. Porodica iz Užica poginula je kada je njihov automobil sletio u kanjon Morače, saopštila je ...

Devojčica preživela sletanje u kanjon Morače

S media - 20.06.2010

Tri osobe iz Užica poginule su rano jutros u saobraćajnoj nesreći na putu Podgorica - Kolašin, kada je automobil u kom su se nalazile sleteo u kanjon Morače.

Porodica iz Užica stradala u kanjonu Morače

Mondo - 20.06.2010

Tri osobe iz Užica stradale su jutros u saobraćajnoj nesreći na putu Podgorica -Kolašin kada su automobilom sletele u kanjon. U nesreći su stradali otac, majka i njihova četvorodišnja kćerka.

Porodica iz Užica stradala u CG

B92 - 20.06.2010

Podgorica -- Tri osobe iz Užica stradale u saobraćajnoj nesreći na putu Podgorica-Kolašin kada je automobil u kome su se nalazile sletio u kanjon Morače. U nesreći su stradali otac, majka i njihova četvorodišnja kćerka.

Nesreća u kanjonu Morače

RTS - 20.06.2010

Tročlana porodica iz Užica stradala u saobraćajnoj nesreći na putu Podgorica -Kolašin, kada je automobil u kome su se nalazili sleteo u kanjon Morače.