TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Srbija stvorena za pčelarstvo

RTS - 18.02.2012

Srbija je bogom dana zemlja za pčelarstvo i proizvodnju meda, a potencijali se nedovoljno koriste, rekao ministar Dušan Petrović. Država će i ove godine obezbediti povoljne kredite za pčelare.

Srbija bogom dana za pčelarstvo

B92 - 18.02.2012

Beograd -- Srbija je bogom dana zemlja za pčelarstvo, ali trenutno koristi manje od 1 odsto svojih mogućnosti u toj delatnosti, kaže ministar poljoprivrede Dušan Petrović.

Petrović: Srbija ne koristi veliki potencijal za pčelarstvo

Kurir - 18.02.2012

Ministar poljoprivrede Dušan petrović izjavio da je Srbija bogom dana za pčelarstvo BEOGRAD- Mi nistar poljoprivrede i trgovine Srbije Dušan Petrović izjavio je da je Srbija "bogom dana zemlja za pčelarstvo", koja u toj oblasti koristi ...

Srbija ne koristi potencijal za pčelarstvo

Beta - 18.02.2012

Tweet BEOGRAD, 18. februara 2012. (Beta) - Ministar poljoprivrede i trgovine Srbije Dušan Petrović izjavio je u subotu da je Srbija "bogom dana zemlja za pčelarstvo", koja u toj oblasti koristi manje od jednog procenta svog potencijala.

Ministar: Srbija ne koristi veliki potencijal pčelarstva

EMG - 18.02.2012

Ministar za poljoprivredu Dušan Petrović izjavio da je Srbija bogom dana zemlja za pčelarstvo, koja u toj oblasti koristi manje od jednog procenta potencijala.

Petrović: Srbija bogom dana za pčelarstvo (VIDEO)

S media - 18.02.2012

Petrović: Srbija bogom dana za pčelarstvo (VIDEO) Srbija je bogom dana zemlja za pčelarstvo, ali trenutno koristi manje od 1 odsto svojih mogućnosti u toj delatnosti, kaže ministar poljoprivrede Dušan Petrović.

Petrović: Srbija ne koristi veliki potencijal za pčelarstvo

Glas javnosti - 18.02.2012

BEOGRAD- Ministar poljoprivrede i trgovine Srbije Dušan Petrović izjavio je da je Srbija "bogom dana zemlja za pčelarstvo", koja u toj oblasti koristi manje od jednog procenta svog potencijala.

Srbija ne koristi potencijal za pčelarstvo

Nadlanu - 18.02.2012

BEOGRAD, 18. februara 2012. (Beta) - Ministar poljoprivrede i trgovine Srbije Dušan Petrović izjavio je u subotu da je Srbija "bogom dana zemlja za pčelarstvo", koja u toj oblasti koristi manje od jednog procenta svog potencijala.