TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Ideje za farbanje jaja

Vesti Online - 09.04.2012

Jedinstveno ofarbana uskršnja jaja koja će vam možda dati ideju kako da i vi iznenadite ukućane. Farbanje i dekorisanje jaja za Uskrs je dugogodišnja tradicija.

Ideje za bojenje uskršnjih jaja

S media - 09.04.2012

Ideje za bojenje uskršnjih jaja Dosadilo vam je da bojite jaja svake godine na isti način? Pogledajte kako je lako obradovati decu i oduševite goste ovim lakim načinom dekorisanja uskršnjih jaja.

Zanimljivo ofarbana uskršnja jaja (FOTO)

S media - 09.04.2012

Zanimljivo ofarbana uskršnja jaja (FOTO) Jedinstveno ofarbana uskršnja jaja koja će vam možda dati ideju kako da i vi iznenadite ukućane. ODLIČNO 0 GROZNO 0 DOSADNO 0 NAPOKON 0 ZABAVNO 0 NEVEROVATNO 0 Pokažite šta mislite i osećate ...

Kejt Apton kao uskršnja zečica

Vesti Online - 08.04.2012

Manekenka čestitala katolički Uskrs seksi videom u kojem farba jaja obučena u donji veš iz kojeg joj vire bradavice. Lepotica sa naslovne strane "Sports ilustrejteda" Kejt Apton, snimila je uskršnju čestitku za magazin "Love", kratak video ...

Uskršnji običaji

RTS - 08.04.2012

Razni običaji neguju se prilikom proslave Uskrsa. Ipak, zajednička osobina za većinu jeste bogata trpeza i farbanje jaja. U raznim krajevima neguju se i razni običaji prilikom proslave Uskrsa.

Kejt Apton - uskršnja zečica

Mondo - 08.04.2012

Manekenka čestitala katolički Uskrs seksi videom u kojem farba jaja obučena u donji veš iz kojeg joj vire bradavice. Lepotica sa naslovne strane “Sports ilustrejteda” Kejt Apton, snimila je uskršnju čestitku za magazin “Love”, kratak video ...

Za Uskrs Hrvati pojedu 30 miliona jaja

Mondo - 07.04.2012

Četvoročlana porodica u Hrvatskoj za uskršnje praznike potroši i do 160 evra, a procenjuje se da će na Uskrs građani pojesti 1.100 tona šunke i 30 miliona jaja.

Neobični uskršnji običaji u svetu

Vesti Online - 07.04.2012

Kao i svaki praznik, tako se i Uskrs širom sveta slavi na potpuno različite načine, ali većini naroda je zajedničko ukrašavanje jaja. Farbanje jaja za Uskrs običaj je za koji se retko pitamo odakle potiče i zašto ga činimo, međutim na ...

Neobični uskršnji običaji u svetu

S media - 07.04.2012

Neobični uskršnji običaji u svetu Kao i svaki praznik, tako se i Uskrs širom sveta slavi na potpuno različite načine, ali većini naroda je zajedničko ukrašavanje jaja.

Običaji za Uskrs kojima se deca najviše raduju

S media - 06.04.2012

Običaji za Uskrs kojima se deca najviše raduju Najveći hrišćanski praznik je posebna prilika za okupljanje porodice i za njega su vezani neki od običaja koji posebno raduju decu.

Kako da skuvate savršena tvrdo kuvana jaja

S media - 06.04.2012

Kako da skuvate savršena tvrdo kuvana jaja Jaja imaju posebno mesto na Uskršnjoj trpezi. Na žalost, delikatna jednostavnost tvrdo kuvanih jaja je često poremećena ispucalom ljuskom, zelenkastim žumancetom ili sulfatnim mirisom.