TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Ravnogorac! Ekrem Jevrić sa kokardom na glavi – FOTO

Portal24 - 01.08.2013

Ekrem Jevrić gostujući na jednoj žurci u Srbiji okitio se sa srpskom šajkačom i kokardom na glavi. Kako navode izvori sa žurke on je sam insistirao da mu se donese šajkača sa kokardom koju je nosio cijele večeri.

Ekrem prošetao srpsku kokardu! (HIT FOTKA!)

ALO - 01.08.2013

Nakon što je skupio negativne poene u Srbiji kada je u rijalitiju „Farma“ pozdravljao Hašima Tačija, Ekrem Jevrić je, izgleda, odlučio da ublaži štetu tako što je na glavu stavio šajkaču ukrašenu kokardom.

Ekrem postao Srbin?

Vesti Online - 31.07.2013

Ekrema Jevrića pamtimo po "antisrpskim" izjavama u rijalitiju "Farma", a od sinoć se u javnosti predstavlja kao Srbin! Ekrem je naime lumpovao u jednoj beogradskoj kafani, u društvu nekoliko devojaka.

Ekrem Jevrić ne može da odbije lepotice: Devojke ga pokrstile i stavile mu šajkaču! (Foto)

Svet Plus - 31.07.2013

Ekrem Jevrić se sinoć našao u društvu devojaka od kojih je prihvatio da stavi srpsku šajkaču na glavu i viče "Volim Srbiju"! On je sinoć lumpovao u jednoj kafani, gde je bio u društvu nekolicine devojaka.

(HIT FOTO) Pokrstili Jevrića: Ekrem postao Srbin!

Press - 31.07.2013

Ekrem Jevrić počeo je u javnosti da se predstavlja kao Srbin! On je sinoć lumpovao u jednoj kafani, gde je bio u društvu nekolicine devojaka. Kako je veče odmicalo, pilo se i igralo sve više, a devojke su pričale sa Ekremom o njegovom ...