TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Nastradala dva dečaka u požaru u Trebinju, komšije spasile roditelje

Blic - 12.02.2012

Dva dečaka nastradala su u požaru koji je večeras izbio u privatnoj kući u naselju Gradina, u Trebinju, javio je dopisnik Srne. Srna nezvanično saznaje da su nastradali jednoipogodišnji i dvoipogodišnji dečak, a da je kuća u potpunosti ...

Deca izgorela dok su roditelji čistili sneg

24sata - 12.02.2012

Dvoje dece danas je nastradalo u požaru u kući u Trebinju dok su ih roditelji ostavli same, da bi očistili sneg, javili su večeras banjalučki mediji.

Deca izgorela u požaru

RTS - 12.02.2012

Dva dečaka od jedne i tri godine stradali u požaru u kući u Trebinju. Roditelji prebačeni u bolnicu. Dvoje dece je danas nastradalo u požaru u kući u Trebinju, javili su večeras banjalučki mediji.

Stradalo dvoje dece

Novi Magazin - 12.02.2012

Dvoje dece je nastradalo u nedelju u požaru u Trebinju kada su ih roditelji ostavli same, da bi očistili sneg, javili su banjalučki mediji. Prema informacijama, u trebinjskom naselju Gradina nastradala su dva brata - dvogodišnjak i ...

BiH: Dvoje dece poginulo u požaru

B92 - 12.02.2012

Banjaluka -- Dvoje dece nastradalo u požaru u kući u trebinjskom naselju Gradina. Prema prvim informacijama, nastradali su jedan jednogodišnji i jedan trogodišnji dečak. Na mesto požara stigli su vatrogasci, policija i ekipa hitne pomoći.

U požaru nastradala dva mališana

Mondo - 12.02.2012

Dva mališana, stari godinu ipo i tri godine, stradala su u kući porodice Milidragović u požaru u trebinjskom naselju Gradina. Dečaci su u trenutku požara bili sami, saznaje Srna u trebinjskoj policiji.

Trebinje: U požaru izgorelo dvoje dece

S media - 12.02.2012

Trebinje: U požaru izgorelo dvoje dece Teška tragedija u Trebinju. Dva mala dečaka smrtno stradala u požaru. Dvoje dece , starih godinu i tri godine, izgorelo je danas popodne u požaru u kući u Trebinju .

Trebinje: Izgorelo dvoje dece dok su roditelji čistili sneg

S media - 12.02.2012

Trebinje: Izgorelo dvoje dece dok su roditelji čistili sneg Teška tragedija u Trebinju. Dva mala dečaka smrtno stradala u požaru. Dvoje dece je danas nastradalo u požaru u kući u Trebinju dok su ih roditelji ostavli same, da bi očistili ...

Dvoje dece stradalo u požaru

Vesti Online - 12.02.2012

Dvoje dece, starih godinu i tri godine, izgorelo je danas popodne u požaru u kući u Trebinju. Nezvanično se saznaje da su smrtno stradala dva dečaka.

Deca izgorela dok su roditelji čistili sneg

Kurir - 12.02.2012

Kada je izbio požar, roditelji ušli u kuću i pokušali da spasu decu, ali u tome nisu uspeli BANJALUKA - Dvoje dece je danas nastradalo u požaru u kući u Trebinju dok su ih roditelji ostavili same, da bi očistili sneg, javili su večeras ...