TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Božen Žumbor sahranjena u Hrvatskoj

Kurir - 07.10.2012

Božen Žumbor, vlasnica poznate linije kozmetičkih proizvoda, sahranjena je u svom rodnom mestu Koprivnici u Hrvatskoj. Sahrani je prisustvovala samo rodbina i najbliži prijatelji.

Sahranjena Božen Žumbor

Svet - 07.10.2012

U subotu u 15 sati na groblju u Koprivnici Božen Žumbor je ispraćena na poslednji put. Sahrani je prisustvovala samo najbliža rodbina iz Hrvatske kao i njena majka.

Sahranjena Božen Žumbor

Poznati.info - 07.10.2012

Na groblju u Koprivnici, u subotu u 15 časova, Božen Žumbor je ispraćena na poslednji put. Sahrani je prisustvovala samo najbliža rodbina iz Hrvatske kao i njena majka.

Ko je naslednik imperije Božen?

Svet Plus - 06.10.2012

Božen Žumbor, vlasnica kompanije „Božen kozmetiks", tek što je izgubila bitku sa smrtonosnom bolešću, a javnost je počela da se pita kome će pripasti njeno bogatstvo koje se procenjuje desetinama miliona.

Preminula Božen Žumbor

B92 - 05.10.2012

Beograd -- Vlasnica poznate linije za kozmetičke proizvode Božen Žumbor (56) preminula je sinoć u KBC "Bežanijska kosa", nakon višemesečne borbe sa teškom bolešću.

Preminula Božen Žumbor

Svet - 04.10.2012

Kako portal svet.rs ekskluzivno saznaje večeras je preminula Božen Žumbor . Vlasnica poznate linije kozmetičkih proizvoda preminula je u svojoj kući u Beogradu posle duge i teške bolesti.

Preminula Božen Žumbor

Novosti - 05.10.2012

Vlasnica poznate linije kozmetičkih proizvoda Božen Žumbor preminula je u Beogradu posle duge i teške bolesti Vlasnica poznate linije kozmetičkih proizvoda Božen Žumbor preminula je u Beogradu posle duge i teške bolesti.

Preminula Božen Žumbor

Vesti Online - 05.10.2012

Vlasnica poznate linije kozmetičkih proizvoda preminula je sinoć u svojoj kući u Beogradu posle duge i teške bolesti. Sinoć je preminula Božen Žumbor, preneo je portal svet.rs Potvrdu o smrti gospođe Žumbor na Tviteru je objavila i njena ...

Preminula Božen Žumbor!

Poznati.info - 05.10.2012

Božen Žumbor, vlasnica poznate linije kozmetičkih proizvoda preminula je u svojoj kući u Beogradu posle duge i teške bolesti. Potvrdu o smrti gospođe Žumbor na „Tviteru“ je objavila i njena kuma, voditeljka Dragana Katić.

Preminula Božen Žumbor

Story - 04.10.2012

Vlasnica poznate linije kozmetičkih proizvoda preminula je u svojoj kući u Beogradu posle duge i teške bolesti. Kako portal svet.rs ekskluzivno saznaje večeras je preminula Božen Žumbor .

IZGUBILA BITKU: Preminula Božen Žumbor

Telegraf - 04.10.2012

Vlasnica linije kozmetičkih prozvoda preminula je nakon duge i teške bolesti, u svojoj kući u Beogradu Vlasnica poznate linije kozmetičkih proizvoda preminula preminula je nakon duge i teške bolesti.

Božen Žumbor preminula u KBC-u Bežanijska kosa

Svet Plus - 05.10.2012

Vlasnica poznate linije za kozmetičke proizvode Božen Žumbor preminula je sinoć u 56. godini u KBC-u "Bežanijska kosa", nakon višemesečne borbe sa teškom bolešću.