TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Farma 2013: Era nasamario Ekrema pričom o Vendi! (Video)

Svet Plus - 07.05.2013

Nakon što se vratio na imanje u Lisovićima, Eri nije dugo trebalo da se vrati starim navikama. Ovaj put, rešio je da nasamari Ekrema pričajući mu o Vendi.

Era Ojdanić i Goca Bjelica posle šale u studiju ipak zajedno?! (Foto)

Svet Plus - 07.05.2013

Folk pevač Era Ojdanić očigledno je odlučio da doprinese smirivanju cele negativne priče oko njegovog priznanja u rijalitiju "Farma" da je bio u vezi sa maloletnom devojkom, te je tako za paravan uzeo glumicu Gocu Bjelicu.

ERA LOŽI EKREMA: Vendi te mnogo voli, razvela se!

Kurir - 07.05.2013

Folker je čim se vratio na Farmu rekao da Vendi treba da dobije 100.000, a Jevrić se pitao da nije nešto na kontu njega dobila pare Era Ojdanić čim se vratio na Farmu bacio se u akciju i malo uneo nemir među farmerima, a Ekrem je opet na ...

Era se "sprdao" s Ekremom

Vesti Online - 07.05.2013

Čim se vratio u Farmu, Era Ojdanić je počeo da pravi "štetu". Sedeo je sa Ekremom Jevrićem i Danijelom Alibabićem. Da li mu je to bio zadatak ili iz čiste dosade, Era je počeo da priča o Vendi.... - Ja moram nešto da ti kažem.

I Bejbi Dol na Farmi

Blic - 07.05.2013

U vanrednom izdanju emisije "Farma 4" na imanje u Lisoviću vraćeni su ranije izbačeni ukućani Goca Bjelica i Era Ojdanić, a njima se pridružila i nova ukućanka pevačica Bebi Dol Era Ojdanić i glumica Gordana Bjelica su se vratili na farmu ...

Čim se vratio u Lisoviće, počeo da pravi "štetu": Hoće li "napad" na Ekrema naljutiti pevačeve glasače? (VIDEO)

S media - 07.05.2013

Vest objavljena: 07.05.2013 | 10:51 ČIM SE VRATIO U LISOVIĆE, POČEO DA PRAVI "ŠTETU": HOĆE LI "NAPAD" NA EKREMA NALJUTITI PEVAČEVE GLASAČE? (VIDEO) Nije ga štedeo i "podgrevao" mu je nadu. Vratio se u Lisoviće i počeo da pravi "štetu".

Bebi Dol ušla na Farmu, vratili se Era i Goca Bjelica (VIDEO)

Telegraf - 07.05.2013

Era je već najavio veselje na imanju za dva dana, kada mu je slava, a ni Gordana nije krila da se veseli povratku. Ulasku Bebi Dol najviše se obradovala Zorica Marković Pevač i glumica su se vratili na Farmu zahvaljujući glasovima publike.

Farma 2013: Era Ojdanić i Goca Bjelica u vezi?!

Svet Plus - 07.05.2013

Sinoć se se na Farmu vratila dva takmičara, Goca Bjelica koja je bila izbačena i Era Ojdanić koji je dobrovoljno napustio imanje. Posle njih na Farmu je ušla i Bebi Dol.

Farma: Publika vratila Eru i Gordanu, novi farmer je Bebi Dol!

Svet - 07.05.2013

Era Ojdanić i glumica Gordana Bjelica vratili su se na Farmu zahvaljujući glasovima publike. Njih dvoje dobili su najviše glasova od svih izbačenih farmera.

Farma: Povratak Ere i Goce, Bebi Dol opet na imanju

Vesti Online - 07.05.2013

Na Farmu su se vratili Era Ojdanić i glumica Gordana Bjelica. Iznenađenje je ulazak Bebi Dol, koja će po drugi put da bude na imanju u Lisoviću. Farmerima su se pridružili i muzičari na slavlju, predvođeni Tomom Pantersom.

Farma UŽIVO: Ušli Gordana Bjelica, Era Ojdanić i Bebi Dol

Poznati.info - 07.05.2013

Publika je večeras vratitila u takmičenje dva prethodno izbačena člana “Farme” – Eru Ojdanića i Gordanu Bjelicu. Naknadno ulazi i Bebi Dol Večeras je veoma napeto među Farmerima, jer su im se, na zahtev publike koja je glasala, pridružila ...

Era i Goca priznali da su zajedno!

Kurir - 06.05.2013

Era i Goca priznali da su zajedno i žele da se vrate zajedno na imanje Era Ojdanić i Gaca Bjelica priznali su voditeljki Aleksandri da su zajedno i da žele zajedno da se vrate na imanje.

UŽIVO FARMA UBACIVANJE: Ulazi Bebi Dol, Era i Goca vraćeni na imanje!

Kurir - 06.05.2013

Nekoga od onih koji su ranije izbačeni, večeras će ta ista publika da vrati na Farmu Večeras će imanje u Lisoviću biti bogatije za dve poznate ličnosti . Nekoga od onih koji su ranije izbačeni, večeras će ta ista publika da vrati na Farmu .

Izenađenje na "Farmi": Na imanje u Lisoviće ušao još jedan takmičar! (FOTO)

S media - 06.05.2013

Vest objavljena: 06.05.2013 | 22:20 IZENAĐENJE NA "FARMI": NA IMANJE U LISOVIĆE UŠAO JOŠ JEDAN TAKMIČAR! (FOTO) Iako se nalazimo na sredini prikazivanja rijalitija, kuća u Lisovićima "bogatija" je za još jednog učesnika.

Povratak na "Farmu": Dva "otpisana" učesnika ponovo se vratili u rijaliti (VIDEO+FOTO)

S media - 06.05.2013

Vest objavljena: 06.05.2013 | 21:31 POVRATAK NA "FARMU": DVA "OTPISANA" UČESNIKA PONOVO SE VRATILI U RIJALITI (VIDEO+FOTO) Jedan takmičar je ispao a drugi izašao. Sada su se vratili u čuveno imanje u Lisovićima.

Farma 2013: Era Ojdanić, Gordana Bjelica i Bebi Dol se pridružili farmerima na imanju!

Svet Plus - 06.05.2013

Kao što je bilo i najavljeno, večeras je na imanje u Lisovićima vraćeno dvoje farmera, Era Ojdanić i Goca Bjelica. Njih je svojim glasovima na Farmu vratila publika. Kao posebno iznenađenje, produkcija je na farmu uvela i Bebi Dol.

Večeras povratak starog farmera!

Kurir - 06.05.2013

Među izbačenima su Tijana Macura, Era Ojdanić, Gordana Bjelica, Marija Petronijević, Seksi Sandra, Daria Stanojević, Rule i Ćemo Večeras je vanredno ubacivanje farmera koji su ispali u prethodnim nedeljama .

Večeras povratak starog farmera!

Poznati.info - 06.05.2013

Među izbačenima su Tijana Macura, Era Ojdanić, Gordana Bjelica, Marija Petronijević, Seksi Sandra, Daria Stanojević, Rule i Ćemo Večeras je vanredno ubacivanje farmera koji su ispali u prethodnim nedeljama .