TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Pronađeno telo Antonije Bilić

Blic - 27.06.2011

Telo Antonije Bilić iz Drniša pronađeno je pre sat vremena na mestu koje je policiji pokazao Dragan Paravinja, vozač kamiona koji je priznao da je ubio, a zatim bacio u reku sedamnaestogodišnju devojku.

Pronađeno telo Antonije Bilić

Prva Srpska TV - 27.06.2011

Telo Antonije Bilić iz Drniša pronađeno je pre sat vremena na mestu koje je policiji pokazao Dragan Paravinja, vozač kamiona koji je priznao da je ubio, a zatim bacio u reku sedamnaestogodišnju devojku.

Hrvatska policija traga za telom Antonije Bilić

Vesti Online - 27.06.2011

Načelnik kriminalističke policije Hrvatske Vitomir Bijelić najavio je jutros da će policija istražiti i ratni put Dragana Paravinje, koji je u nedelju priznao da je ubio maloletnicu iz Drniša, u Hrvatskoj, Antoniju Bilić.

Hrvatska policija istražiće i ratni put Paravinje

R.S.Evropa - 27.06.2011

Načelnik kriminalističke policije Hrvatske Vitomir Bijelić najavio je jutros da će policija istražiti i ratni put Dragana Paravinje, koji je u nedelju priznao da je ubio maloletnicu iz Drniša, u Hrvatskoj, Antoniju Bilić.

Antoniju udavio pa bacio telo

Kurir - 27.06.2011

BANJALUKA, BEOGRAD - Priznao ubistvo! Dragan Paravinja (43), osumnjičen za otmicu Antonije Bilić (17), uhapšen je juče ujutru u selu Donji Srđevići, u okolini Srpca u Republici Srpskoj.

"Paravinji da se sudi u Hrvatskoj"

B92 - 27.06.2011

Zagreb, Banja Luka -- Hrvatski MUP potvrdio da je Dragan Paravinja priznao ubistvo 17-godišnje Antonije Bilić. Premijerka Jadranka Kosor: Preduzeti sve da se on izruči Hrvatskoj.

Policija još ne daje potankosti Paravinjina priznanja

R.S.Evropa - 27.06.2011

Dragan Paravinja /43/ priznao je inspektorima da je ubio 17-godišnju djevojku Antoniju Bilić iz Drniša, a njeno tijelo bacio, potvrdio je direktor Policije Republike Srpske /RS/ Gojko Vasić.

Uhapšen Dragan Paravinja, nestala devojka još nije pronađena

Glas javnosti - 27.06.2011

BANJALUKA- Dragan Paravinja koga je policija Republike Srpske u subotu proglasila osumnjičenim za nestanak Antonije Bilić uhapšen je juče u srbačkom naselju u Donji Srđevići posle četiri dana intenzivne policijske potrage.

Silovatelja našli policijski vučjaci

Blic - 27.06.2011

SRBAC - Dragan Paravinja, osumnjičen za otmicu sedamnaestogodišnje Antonije Bilić u Hrvatskoj, uhapšen je juče u 11.55 časova u selu Donji Srđevići kod Srpca u Republici Srpskoj.

Kosor: Preduzeti sve da Paravinja bude izručen Hrvatskoj

Vesti Online - 27.06.2011

Premijerka Hrvatske Jadranka Kosor razgovarala je sa ministrom pravosuđa Draženom Bošnjakovićem o tome da se preduzme sve da Dragan Paravinja bude izručen Hvatskoj i da za ubistvo maloletne Antonije Bilić odgovara pred hrvatskim pravosuđem.

Znam ko je ubio Dadu!

ALO - 27.06.2011

Vozač kamiona Dragan Paravinja (43), koji je juče uhapšen u BiH, priznao je sinoć policiji da je udavio devojčicu Antoniju Bilić (17) i njeno telo bacio u reku Krku.

Monstrum Paravinja priznao: zadavio sam Antoniju I bacio je u Krku!

Kurir - 26.06.2011

BILIŠANE - Dragan Paravinja priznao je istražiteljima da je sedamnaestogodišnju Antoniju Bilić zadavio i bacio u reku Krku, preneo je Jutarnji list pozvivajući se na izvore u MUP-u Hrvatske! Policija sada traži telo devojčice kako bi se ...

Paravinja i ratni zločinac?

Mondo - 27.06.2011

Načelnik kriminalističke policije Hrvatske Vitomir Bijelić najavio je jutros da će policija istražiti i ratni put Dragana Paravinje. Porodica nestale devojke ne veruje iskazima uhapšenog manijaka.

Paravinja priznao da je silovao i ubio Antoniju Bilić

Blic - 26.06.2011

BANJALUKA/BEOGRAD - Tokom poligrafskog ispitivanja Dragan Paravinja je priznao da je počinio monstruozni zločin nad maloletnom Antonijom Bilić. On je priznao da je silovao, a potom zadavio Antoniju Bilić i telo bacio u reku Krku.

Paravinja priznao ubistvo Antonije

Politika - 26.06.2011

Policija RS uhapsila osumnjičenog za nestanak sedamnaestogodišnje Antonije Bilić iz sela Kričke kod Drniša, koja je 7. juna ušla u njegov kamion i od tada joj se gubi svaki trag Vozač kamiona Dragan Paravinja priznao je u nedelju uveče da ...

Paravinja priznao ubistvo

RTS - 26.06.2011

Kakao javljaju hrvatski mediji HRT i Jutarnji list, vozač kamiona Dragan Paravinja osumnjičen za nestanak Antonije Bilić, priznao je ubistvo. Paravinju je policija RS pronašla četvrti dan potrage nakon što im je umakao iz kuće svog rođaka ...

Paravinja „pao” na poligrafu i priznao da je ubio Antoniju

24sata - 27.06.2011

Tokom kriminalističke obrade juče uhapšeni Dragan Paravinja je priznao da je maloletna devojka iz Drniša Antonija Bilić bila živa dok je bila u njegovom kamionu, ali je u početku negirao umešanost u njen nestanak.

Silovatelj priznao da je ubio tinejdžerku

Mondo - 26.06.2011

Dragan Paravinja (43) priznao je inspektorima da je ubio 17-godišnju Antoniju Bilić iz Drniša, a njeno telo bacio, potvrdio je večeras direktor Policije Republike Srpske (RS) Gojko Vasić.

Paravinja: Zadavio sam Antoniju

Novosti - 26.06.2011

Policija Republike Srpske uhapsila Dragana paravinju (43). Prilikom ispitivanja kamiondžija priznao da je zadavio Antonije Bilić (17), a telo bacio u Krku BANjALUKA - Dragan Paravinja (43), koji se dovodi u vezu sa nestankom maloletne ...

Paravinja priznao da je ubio Antoniju Bilić

Mondo - 26.06.2011

Dragan Paravinja (43) priznao je večeras na poligrafskom istraživanju da je ubio 17-godišnju Antoniju Bilić, saznaje Glas Srpske od izvora u MUP-u RS! "Devojku sam udavio i bacio u reku Krku", rekao je Paravinja istražiteljima, prenosi ...

Paravinja priznao: Zadavio sam Antoniju, pa bacio u Krku

Vesti Online - 26.06.2011

Hrvatski "Jutarnji list" objavio je da je kamiondžija Dragan Paravinja (43) danas priznao da je ubio maloletnu devojku iz Drniša Antoniju Bilić.

Uhapšen Dragan Paravinja, Hrvatska traži izručenje

24sata - 26.06.2011

Tokom poligrafskog ispitivanja Dragan Paravinja je priznao da je počinio monstruozni zločin nad maloletnom Antonijom Bilić. On je priznao da je silovao, a potom zadavio Antoniju Bilić i telo bacio u reku Krku.

Uhapšen Paravinja

Politika - 26.06.2011

Policija RS uhapsila osumnjičenog za nestanak sedamnaestogodišnje Antonije Bilić iz sela Kričke kod Drniša, koja je 7. juna ušla u njegov kamion i od tada joj se gubi svaki trag Od našeg stalnog dopisnika Banjaluka – Policija Republike ...

Uhapšen otmičar iz Banjaluke

B92 - 26.06.2011

Banjaluka -- Dragan Paravinja, osumnjičen da je kod Drniša u Hrvatskoj oteo sedamnaestogodišnju Antoniju Bilić, uhapšen je u okolini Srpca u RS, potvrdila je policija.

RS: Uhapšen osumnjičeni za nestanak devojke iz Hrvatske

Novosti - 26.06.2011

Dragan Paravinja, za koga se u Hrvatkoj sumnja da je povezan sa nestankom sedamnaestogodišnje Antonije Bilić iz Kričaka, kraj Drniša, uhapšen posle četiri dana potrage POLICIJA Republike Srpske danas je uhapsila Dragana Paravinju u opštini ...

Uhapšen osumnjičen za kidnapovanje i silovanje

Danas - 26.06.2011

Banjaluka, Beograd - Dragan Paravinja, osumnjičen za kidnapovanje i silovanje Antonije Bilić (17) uhapšen je juče ujutru u selu Donji Srđevići u okolini Srpca u Republici Srpskoj. Podsetimo da je Paravinja u Srbiji 2003.

Paravinja uhapšen u blizini Motajice, nije se opirao

R.S.Evropa - 26.06.2011

Dragana Paravinju (43), vozača kamiona, osumnjičenika u slučaju nestanka sedamnaestogodišnje Antonije Bilić u Hrvatskoj, uhapsila je danas oko podneva policija Republike Srpske na udaljenosti od oko 2,5 kilometra od mjesta na kojem je prvi ...

Uhapšen osumnjičeni za nestanak Antonije Bilić

E-Novine - 26.06.2011

Dragana Paravinju (43), vozača kamiona, osumnjičenika u slučaju nestanka sedamnaestogodišnje Antonije Bilić u Hrvatskoj, uhapsila je u nedelju oko podneva policija Republike Srpske na udaljenosti od oko 2,5 kilometra od mjesta na kojem je ...

Policija potvrdila hapšenje Dragana Paravinje

R.S.Evropa - 26.06.2011

Dragan Paravinja, osumnjičen da je kod Drniša u Hrvatskoj oteo sedamnaestogodišnju Antoniju Bilić, uhapšen je danas u okolini Srpca u Republici Srpskoj (RS), potvrdili su u MUP RS i Hrvatske.

Uhapšen Dragan Paravinja, ronioci pretražuju jezero BILIŠANE

Kurir - 26.06.2011

BILIŠANE - Osumnjičeni za nestanak Antonije BIlić Dragan Paravinja uhapšen je danas u Donjim Srđevićima. Dragan Paravinja, koji je od juče osumnjičeni u slučaju nestanka sedamnaestogodišnje Antonije Bilić, uhapšen je, potvrdila je ...

Uhapšen Dragan Paravinja

Prva Srpska TV - 26.06.2011

"Mogu samo reći da je Dragan Paravinja lišen slobode u šumi u Donjim Srđevićima", potvrdila je Mirna Šoja, portparolka policije Republike Srpske.

Uhapšen kamiondžija osumnjičen za silovanje

Vesti Online - 26.06.2011

Dragan Paravinja (43), koji se dovodi u vezu sa nestankom maloletne Antonije Bilić iz Drniša uhapšen je u šumi kod Srđevića, saznaje Srna iz izvora bliskih policiji RS.

Uhapšen Dragan Paravinja

24sata - 26.06.2011

Uhapšen je odbegli Dragan Paravinja, za koga se u Hrvatskoj sumnja da je povezan sa nestankom sedamnaestogodišnje Antonije Bilić iz Kričaka, kraj Drniša, javili su banjalučki mediji pozivajući se na izvore bliskim Ministarstvu unutrašnjih ...

Uhapšeni Paravinja priznao da je ubio 17-ogodišnju devojku

Prva Srpska TV - 26.06.2011

Tokom poligrafskog ispitivanja Dragan Paravinja priznao je da je počinio monstruozni zločin nad maloletnom Antonijom Bilić. On je priznao da je silovao sedamnaestogodišnjakinju, a potom je zadavio i telo bacio u reku Krku.

Nova TV javlja da je Dragan Paravinja uhapšen u BiH

R.S.Evropa - 26.06.2011

Hrvatska Nova TV objavila je danas oko podne da je Dragan Paravinja, za kojim policija traga zbog nestanka Antonije Bilić, uhapšen u RS-u. Supruga Paravinje Milijana i ujak koji su bili pritvoreni dva dana sada se nalaze u kućnom pritvoru, ...

Policija četvrti dan traga za Draganom Paravinjom

R.S.Evropa - 26.06.2011

U širem području Srbca već četvrti dan traje potraga policije Republike Srpske za Draganom Paravinjom, koji je od jučer osumnjičenik u slučaju nestanka sedamnaestogodišnje Antonije Bilić.

Policija još traga za odbeglim Paravinjom

Glas javnosti - 26.06.2011

BANJALUKA - Policija Republike Srpske (RS) u širem području Srpca, nedaleko od Banjaluke, još traga za odbeglim Draganom Paravinjom, koji se povezuje sa nestankom Antonije Bilić (17) iz okoline Drniša u Hrvatskoj.

Oproštajno pismo je autentično

Press - 26.06.2011

Potraga za odbeglim kamiondžijom Draganom Paravinjom, koji se dovodi u vezu s nestankom maloletne Antonije Bilić iz Hrvatske, i juče je nastavljena na području Srpca, a proširena je i na rubna područja opština Gradiška, Laktaši i Derventa ...

Antonija bila u kamionu Paravinje

B92 - 25.06.2011

Zagreb -- Veštačenjem vlasi kose utvrđeno da je nestala maloletna Antonija Bilić iz Drniša bila u kamionu kojim je upravljao odbegli vozač Dragan Paravinja.

Antonija bila u kamionu

RTS - 25.06.2011

Maloletna Antonija Bilić iz Drniša, koja je nestala 7. juna, bila je u kamionu kojim je upravljao odbegli Dragan Paravinja, utvrđeno DNK analizom. Za Paravinjom raspisana međunarodna poternica.

Veštačenjem utvrđeno da kosa pripada nestaloj devojci Antoniji Bilić

Blic - 25.06.2011

Forenzičnim veštačenjem vlasi kose nađenih u kamionu kojim je upravljao Dragan Paravinja (43) , za kojim tragaju MUP Republike Srpske i Hrvatske, potvrđeno je da ona pripada 17 - godišnjoj Antoniji Bilić iz Drniša u Hrvatskoj, izvestila je ...

Prošla sam kroz pakao koji će me pratiti dok budem živa

Blic - 26.06.2011

- Kad god se setim te novembarske večeri iz 2000, naježim se. Muškarac koga sam poznavala iz viđenja, po liku, presreo me u mraku na ulici i ugurao u automobil, a taj pakao i dramu koju sam preživela nikad neću i ne mogu zaboraviti.

I Hrvatska raspisuje poternicu za Paravinjom

Blic - 25.06.2011

I okolini Srpca, u Republici Srpskoj i danas je nastavljena potraga za Draganom Paravinjom (43) koji se dovodi u vezu sa nestankon 17- godišnje Antonije Bilić iz Drniša u Hrvatskoj, kojoj se trag gubi 7. jula na Čikolskom mestu.

MUP: Antonija Bilić bila U kamionu odbeglog vozača

Kurir - 25.06.2011

ZAGREB - Veštačenjem vlasi kose utvrđeno je da je nestala maloletna Antonija Bilić iz Drniša bila u kamionu kojim je upravljao odbegli vozač Dragan Paravinja, saopštilo je u subotu hrvatsko Ministarstvo unutrašnjih poslova.

Policija treći dan traga za odbeglim Paravinjom

Kurir - 25.06.2011

BANJALUKA - Policija Republike Srpske (RS) u širem području Srpca, nedaleko od Banjaluke, još traga za odbeglim Draganom Paravinjom, koji se povezuje sa nestankom Antonije Bilić (17) iz okoline Drniša u Hrvatskoj.

Kosa iz kamiona Dragana Paravinje pripada Antoniji Bilić

24sata - 25.06.2011

Forenzičnim veštačenjem vlasi kose nađenih u kamionu kojim je upravljao Dragan Paravinja, za kojim tragaju MUP Republike Srpske i Hrvatske, potvrđeno je da ona pripada 17-godišnjoj Antoniji Bilić iz opkoline Drniša koja je nestala 7.juna, ...

Antonijina kosa u kamionu begunca!

ALO - 26.06.2011

Hrvatska policija pronašla je vlas kose za koju je analizom DNK ustanovljeno da pripada Antoniji Bilić (17) iz Drniša. Vlas je pronađena u kamionu Dragana Paravinje, za kojim policije Hrvatske i Republike Srpske tragaju zbog povezanosti s ...

DNK nestale devojke u kamionu srpskog vozača

Vesti Online - 25.06.2011

Hrvatska policija ima dokaz da je nestala maloletna Antonija Bilić iz Drniša bila u kamionu koji je vozio srpski državljanin Dragan Paravinja za kojim hrvatska i policija Republike Srpske tragaju zbog povezanosti sa nestankom ove ...

Uhapšen silovatelj Dragan Paravinja

Mondo - 26.06.2011

Dragan Paravinja (43), koji se dovodi u vezu sa nestankom maloletne Antonije Bilić iz Drniša uhapšen je u šumi kod Srđevića, saznaje Srna iz izvora bliskih policiji RS.