TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Mađarska usvojila sporne amandmane

B92 - 11.03.2013

Budimpešta -- Mađarski parlament je danas usvojio niz spornih promena ustava, za koje su EU i Savet Evrope upozorili da bi mogli da ugroze demokratiju i vladavinu zakona.

Mađarski parlament usvojio sporni ustavni amandman

Pobjeda.me - 12.03.2013

BUDIMPEŠTA – Mađarski poslanici u ponedeljak uveče su velikom većinom usvojili sporne izmjene Ustava kojima se, prema tvrdnjama kritičara, ugrožavaju demokratska prava i slobode i kojima se na snagu vraćaju odredbe što je ranije poništio ...

EU: Amandman na mađarski Ustav pobuđuje strahovanja

Press - 11.03.2013

Parlament Mađarske je večeras velikom većinom glasova usvojio amandman zbog kojeg se demonstrira u Budimpešti a koji ukida pojedine nadležnosti Ustavnog suda i vraća na snagu neke odredbe najvišeg pravnog akta Mađarske koje je ovaj sud ...

Mađarska usvojila sporne amandmane

Portalanalitika - 11.03.2013

M ađarski parlament je danas usvojio niz spornih promena ustava, za koje su EU i Savjet Evrope upozorili da bi mogli da ugroze demokratiju i vladavinu zakona.

Mađarski parlament usvojio sporne izmene ustava

Blic - 11.03.2013

Mađarski parlament je danas usvojio niz spornih promena ustava, za koje su EU i Savet Evrope upozorili da bi mogli da ugroze demokratiju i vladavinu zakona.

Usvojene sporne izmene mađarskog ustava

RTS - 11.03.2013

Parlament usvojio niz spornih amandmana na mađarski ustav. Zbog usvojenih izmena žale predsednik Evropske komisije, generalni sekretar Saveta Evrope i predsednik Evropskog parlamenta.

Mađarska usvojila sporne promene ustava

E-Novine - 12.03.2013

Mađarski parlament je u ponedeljak usvojio niz spornih promena ustava, za koje su EU i Savet Evrope upozorili da bi mogli da ugroze demokratiju i vladavinu zakona.