TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Farma 2013: Stanija Dobrojević priznala da ne može više bez seksa!

Svet Plus - 18.06.2013

Ekrem je dobio zadatak od zadruge u kome treba da intervjuiše farmere, a on je izabrao Staniju Dobrojević, Ljubu Pantović i Mema. Na pitanje koga najviše voli na Farmi, na koje je morala iskreno da odgovori jer joj je Ekrem tako naglasio, ...

Stanija: Nije bilo seksa, ali se jedva suzdržavam

Press - 18.06.2013

Upitao je Staniju da li je bilo seksa na Farmi, na šta je starleta odgovorila da nije, ali da ne mogu više da se suzdržavaju.ž - Nije bilo seksa, ali jedva čekam da izađemo, jer ne možemo više da se suzdržavamo - odgovorila je Stanija.

OPIPAO: Era vatao Staniju!

Kurir - 18.06.2013

Dobrojevićka sela pevaču u krilo, a on je tapkao po guzi. Takvo njeno ponašanje osudio Filip Panajotović Dočekao da opipa i Staniju Dobrojević. Era Ojdanić imao je priliku da se uveri da li je starletina guza silikonska ili ne.

Filip MItrović: Panajotović laže da sam ga muvao

Kurir - 18.06.2013

To je budalaština. Očito je želeo da skrene pažnju s neke druge teme. Bitno mi je da ljudi koji me poznaju znaju istinu Filip Mitrović je prezadovoljan učešćem na Farmi.

Farma 2013: Stanija Dobrojević u raspravi sa Gocom Božinovskom i Ljubom Pantović! (Video)

Svet Plus - 18.06.2013

Goca Božinovska i Stanija Dobrojević ušle su u raspravu kojoj se pridružila i Ljuba Pantović. Problem je nastao oko pranja sudova i kuvanja ručka, kao i uvek. Stanija je rekla Ljubi da se "trpa" gde ne treba, jer pere sudove.

KO JE KOGA OSTAVIO: Rasprava Filipa i Jovane

Kurir - 17.06.2013

Kada su počele da pričaju o tome koliko su on i Jovana bili u vezi, shvatile su da tu ima mnogo nelogičnosti jer Jovana kaže da su bili duže, a on tvrdi da su samo mesec dana bili u vezi Jovana i Stanija su prale sudove u kuhinji i ...

Stanija: Jedva čekam kraj pa da imamo seks!

Kurir - 17.06.2013

Nije bilo seksa, ali jedva čekamo da izađemo, jer ne možemo više da se suzdržavamo, kroz smeh je odgovorila Stanija Ekrem je od zadruge dobio zadatak da intervjuiše neke od Farmera. On se odlučio da to budu Stanija, Ljuba i Memo.

Filip Mitrović nakon izlaska sa Farme: Nadam se da nisam razočarao Sašu Popovića!

Svet Plus - 17.06.2013

Filip Mitrović je progovorio o svom boravku na "Farmi" i razjasnio sve nedoumice koje je publika imala u vezi njega. Prvo pitanje je bilo vezano za poljubac sa Seksi Sandrom.

ERA: Stanija, matora si za Mis!

Kurir - 17.06.2013

Pevač je starleti rekao da bi sigurno "oduvala" konkurenciju da je par godina mlađa Tarot je rekao Eri da Stanija hoće da se prijavi za izbor za mis, na šta je Era prokomentarisao da je ona matora za to.

Osudili je zbog smelog ponašanja: Starleta mu sela u krilo, a on ju je pošteno "ispipao" uprkos Filipu koji je besneo! ...

S media - 18.06.2013

Vest objavljena: 18.06.2013 | 09:11 OSUDILI JE ZBOG SMELOG PONAŠANJA: STARLETA MU SELA U KRILO, A ON JU JE POŠTENO "ISPIPAO" UPRKOS FILIPU KOJI JE BESNEO! (FOTO) Sela mu je u krilo, znajući da će ponovo da se podigne prašina oko nje.

Filip Mitrović konačno može da odgovori na optužbe: Ne znam zašto Panajotović priča da sam ga muvao!

Svet - 18.06.2013

Filip Mitrović je prezadovoljan učešćem na Farmi. S većinom cimera će ostati u kontaktu, a neke od njih ne želi više da vidi. Pored mišljenja porodice i prijatelja, njemu je veoma bitno šta će mu reći Saša Popović .

Farma 4: Ekremove ispovesti, želje i ambicije

Story - 17.06.2013

Filip Mitrović od sinoć više nije na Farmi, a pre večeri koju je obeležio duel, dan na imanju protekao je mirno. Ukućani su se šalili, sunčali i komentarisali to ko je potencijalni pobednik.

Dočekao svoje: Era Ojdanić izvaćario Staniju po guzi! (Foto)

Poznati.info - 17.06.2013

Era Ojdanić dohvatio Staniju za guzu. On je jedva dočekao priliku da mu starleta padne u šake pa da opipa njene seksi obline. Dok su sedeli u dvorištu i pričali, ona je prišla i sela folkeru u krilo.

Stanija otkrila Ekremu: Nije bilo seksa, ali ne možemo više da se suzdržavamo!

Svet - 18.06.2013

Ekrem je od zadruge dobio zadatak da intervjuiše neke od Farmera. On se odlučio da to budu Stanija, Ljuba i Memo . “ Stanija, moraš da govoriš istinu! Koga ti najviše voliš na Farmi? “, pitao je Ekrem, a starleta je odgovorila da najviše ...

Ona se nije bunila: Era ispipao Staniju dok mu je sedela u krilu!

Svet - 18.06.2013

Era Ojdanić imao je priliku da se uveri da li je starletina guza silikonska ili ne. On je dobro opipao njene obline dok mu je sedela u krilu. Bez ikakvog povoda, Stanija je pronašla svoje mesto u Erinom krilu dok su sedeli u dvorištu i ...

Farma 2013: Stanija, Danijel i Sha na tajnom zadatku!

Svet Plus - 17.06.2013

Sinoć je bilo izbacivanje sa Farme koju je napustio Filip Mitrović, a pre toga Ognjen Amidžić saopštio je farmerima tajne zadatke. Stanija Dobrojević dobila je tajni zadatak da famerima spremi ručak dva dana uzastopno, a starleta naravno ...

Stanija i Filip preko Ere izjavljuju ljubav

Kurir - 16.06.2013

Poljubi ga Ero za mene, reci mu da ga volim i da nauči sva pitanja, rekla je Stanija Filip Panajotović direktno je nominovan za duel u kome će se naći večeras , a kako je u izolaciji, nedostaje mu devojka Stanija Dobrojević .

Sećate li se ovih Stanijinih snimaka pre Farme? (VIDEO +18)

Poznati.info - 16.06.2013

Pre nego što je ušla u nov rijaliti, mnogi kao da su zaboravili na sva njena ranija ponašanja… Svađe i nova ljubav samo je deo onoga što je Stanija pokazala na “Farmi”. Nikoga nije psovala, ali je glas često podizala.

Filip izjavljuje ljubav Staniji preko Ere!

Svet - 16.06.2013

Filip Panajotović direktno je nominovan za duel u kome će se naći večeras, a kako je u izolaciji, nedostaje mu devojka Stanija Dobrojević . Posle velikog broja već prekršenih pravila, Filip i Stanija ovaj put su odlučili da igraju po ...

STANIJA: Bila bih savršena seljančica

Poznati.info - 16.06.2013

Ja bih bila prava seljančica”, odgovorila je Stanija i stavila šajkaču na glavu, salutirajući Eri Stanija Dobrojević pobunila kada joj je gazda Era naredio da opere suđe i spremi doručak za sve farmere.

Puklo prijateljstvo Filipa i Danijela

Vesti Online - 16.06.2013

Ako je neko na "Farmi" branio Filipa Panajotovića i Staniju Dobrojević od svih drugh, to je bio Danijel Alibabić. Kad su svi bili protiv njih on je uvek bio na njihovoj strani pa čak i kad nije trebalo to da radi.

Tračevi na sve strane: Danijel i Ša ogovaraju Staniju!

Svet - 15.06.2013

Poslednjih dana prijateljstvo između Filipa Panajotovića, Stanije Dobrojević i Danijela Alibabića počelo je da puca. Kako više nisu u dobrim odnosima, Danijel je počeo da se druži sa Ša , koji je na početku rijalitija bio u nekoj vrsti ...

Vidoviti Sani tvrdi: Stanijina veza sa Filipom će opstati posle Farme!

Svet - 16.06.2013

Stanija Dobrojević i Filip Panajotović su preživeli njegovu ljubomoru i nesigurnost, njeno očijukanje, vrckanje i tračeve iz spoljnog sveta, ali njihova ljubav je ipak najviše bila testirana kada su njega izbacili.

Farma 2013: Filip Panajotović izjavljuje ljubav Staniji preko Ere! (Video)

Svet Plus - 16.06.2013

Filip Panajotović direktno je nominovan za duel u kome će se naći večeras, a kako je u izolaciji, nedostaje mu devojka Stanija Dobrojević. Posle velikog broja već prekršenih pravila, Filip i Stanija ovaj put su odlučili da igraju po ...

Stanija Dobrojević u Survajveru i na Farmi: Primećujete li promenu? (Video 18+)

Svet Plus - 16.06.2013

Svađe i nova ljubav samo su deo onoga što je Stanija Dobrojević pokazala na Farmi. Nikoga nije psovala, ali je glas često podizala. Nema problem da se suprotstavi bilo kome ko je napadne ali je najviše problema imala upravo sa Filipom ...

Kakva razlika u ponašanju: Sećate li se ovih Stanijinih snimaka dosta pre ulaska na "Farmu"? (+18VIDEO+FOTO)

S media - 15.06.2013

Vest objavljena: 15.06.2013 | 14:24 KAKVA RAZLIKA U PONAŠANJU: SEĆATE LI SE OVIH STANIJINIH SNIMAKA DOSTA PRE ULASKA NA "FARMU"? (+18VIDEO+FOTO) Pre nego što je ušla u nov rijaliti, mnogi kao da su zaboravili na sva njena ranija ponašanja..