TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Holandija: Devetogodišnja djevojčica pjeva opersku ariju (video)

Pobjeda.me - 28.10.2013

Holandska verzija šou programa „Ja imam talenat” otkrio je buduću svjetsku zvijezdu, Amiru Viligagen, devetogodišnju djevojčicu koja je otpjevala opersku ariju, prenosi novimagazin.rs.

FENOMENALNO: Amira (9) će vas naterati da zavolite operu!

Kurir - 28.10.2013

Ona ima talenat. Mala Amira Vilihagen oduševila je i žiri i publiku otpevavši ariju " O mio babbino caro" iz Pučinijeve opere u holandskoj emisiji Ja imam talenat.

ŠOKIRALA SVET: Devojčica ima glas da se smrzneš! (VIDEO)

Telegraf - 28.10.2013

Preslatka Amira Vilighagen je u holandskom "Talentu" otpevala ariju iz Pučinijeve opere i neverovatnim glasom oduševila publiku OSTAĆETE BEZ TEKSTA! Devetogodišnja Amira Vilighagen je u holandskom ...

Ostavila sve bez daha: Devetogodišnja devojčica peva opersku ariju (VIDEO)

Novi Magazin - 28.10.2013

Holandska verzija šou programa "Ja imam talenat" otkrio je buduću svetsku zvezdu. Amira Viligagen, devetogodišnja devojčica je gledaocima i žiriju priredila iznenađenje kakvo nisu ni sanjali...

Devetogodišnja Amira šokirala žiri! Tako mala, a peva kao prava diva! (Video)

Svet Plus - 28.10.2013

Holandska verzija takmičenja "Ja imam talenat" izrodila je još jednu vrsnu pevačicu, ali je ova specifična po tome što ima samo devet godina, a već peva kao prava diva.

Djevojčica žiriju i gledaocima priredila nevjerovatno iznenađenje – VIDEO

Portal24 - 28.10.2013

Amira Wilighagen, devetogodišnja djevojčica iz Nijmegena, gledaocima i tročlanom žiriju šoua ‘Holandija ima talent’ priredila je nevjerovatno iznenađenje.