TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

U Kragujevcu otvoreno renovirano porodilište

RTV - 12.03.2014

U Kragujevcu je otvoreno renovirano porodilište za koje je novac obezbedila fondacija Dragice Nikolić. Predsednik Tomislav Nikolić i potpredsednik Vlade Aleksandar Vučić poručili su da je obnova ...

Vučić zahvalan “što država nije dala ni dinar”

Blic - 12.03.2014

Supruga predsednika Srbije Dragica Nikolić, otvorila je danas obnovljeno porodilište u kragujevačkom Kliničkom centru, u koje je iz fondacije koja nosi njeno ime uloženo više od milion evra.

KRAGUJEVAC: Nikolići i Vučić otvorili obnovljeno porodilište

Kurir - 12.03.2014

KRAGUJEVAC - U Kragujevcu je danas otvoreno rekonstruisano porodilište koje je obnovljeno sredstvima fondacije supruge predsednika Srbije Dragice Nikolić.

Prva dama Srbije otvorila porodilište uz prisustvo Vučića i Nikolića (FOTO)

Telegraf - 12.03.2014

, prva dama Srbije, danas je svečano otvorila renovirano porodilište Ginekološko-akušerske klinike u . Investicija je vredna oko milion i po evra , a donacija je Fondacije koja nosi ime prve dame.

Otvoreno renovirano porodilište u Kragujevcu

Tanjug - 12.03.2014

KRAGUJEVAC - U Kliničkom centru u Kragujevcu danas je otvoreno renovirano porodiliste Ginekološko akušerske klinike, koje je obnovljeno uz pomoć Fondacije "Dragica Nikolić".

Nikolić otvorio porodilište, koje je obnovila fondacija prve dame

Novi Magazin - 12.03.2014

Renovirano porodilište u Kragujevcu otvoreno je danas, a tom prilikom predsednik Srbije Tomislav Nikolić i prvi potpredsednik vlade Aleksandar Vučić poručili su da je obnova porodilišta ulaganje u ...

Obnovljeno porodilište u Kragujevcu

RTS - 12.03.2014

Otvoreno renovirano porodilište Ginekološko-akušerske klinike u Kliničkom centru u Kragujevcu. U obnovu porodilišta, koje je pomogla Fondacija "Dragica Nikolić", uloženo više od milion evra.