TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Opozicija silom blokirala rad Skupštine Republike Srpske

Politika - 13.09.2017

Od našeg stalnog dopisnika Banjaluka – Kao i utorak uveče, opozicioni poslanici i juče su, po drugi put zaredom, zauzevši mesta u koloni tik iznad skupštinskog rukovodstva naveli predsednika ...

Šnjegota i njegov zamenik razrešeni dužnosti

Blic - 13.09.2017

Vladajuća većina u Narodnoj skupštini RS večeras je razrešila dužnosti glavnog revizora Glavne službe za reviziju javnog sektora RS Duška Šnjegotu i njegovog zamenika Darka Pejića.

Plan Zapada: Srušiti Dodika metodom "da udari brat na brata"

Vesti Online - 13.09.2017

Čini se da Zapad i politički krugovi koncentrisani oko Sarajeva pokušavaju da pre izbora otmu vlast u RS kako bi sprečili dalje jačanje RS ali i potencijalno jače zbližavanje sa Srbijom.

Opozicija i danas blokirala parlament Republike Srpske

Politika - 13.09.2017

BANjALUKA - Opozicioni poslanici su i danas blokirali rad Narodne skupštine Republike Srpske, pa su poslanici vladajuće većine prešli u drugu salu i nastavili rad redovne sednice usvajanjem ...

Nastavljen sukob vlasti i opozicije u Skupštini RS-a

Al Jazeera - 13.09.2017

Policija spriječila opoziciju da uđe na sjednicu, nakon što je blokirala rad parlamenta u velikoj sali Narodne skupštine bh. entiteta Republika Srpska.

Vladajuća većina u RS prihvatila ostavku glavnog revizora

N1 - 13.09.2017

Poslanici vladajuće većine u Narodnoj skupštini Republike Srpske prihvatili su ostavke glavnog revizora RS Duška Šnjegote i njegovog zamenika Darka Pejića.

Skupština RS i dalje u blokadi, Dodik zove telefonom

B92 - 13.09.2017

Banjaluka -- Lideri opozicije u Republici Sprskoj izjavili da ih je telefonom zvao predsednik RS Milorad Dodik i tražio da se omogući funkcionisanje Narodne skupštine RS.

HAOS U SKUPŠTINI SRPSKE Policija BLOKIRALA opoziciji ulazak na NASTAVAK SEDNICE

Blic - 13.09.2017

Predsednik Narodne skupštine Republike Srpske Nedeljko Čubrilović je, zbog onemogućavanja skupštinskog rukovodstva da nastavi rad, izrekao meru udaljavanja iz skupštinske sale svih poslanika koji ...

Opozicioni juriš na Dodika

R.S.Evropa - 13.09.2017

Opozicija u Republici Srpskoj i danas (13. septembar) je u Skupštini Republike Srpske poručila kako će nastaviti sa ometanjem te zakonodavne instutucije sve dok se u dnevni red zasijedanja ne uvrsti ...

Parlament RS – poslanicima opozicije izrečena mera udaljenja, nastavak u maloj sali

RTS - 13.09.2017

Vladajuća većina u parlamentu Republike Srpske nije prihvatila uslove koje je postavila opozicija za nastavak sednice i poslanici opozicije su ponovo fizički blokirali govornicu u skupštinskoj sali.

Opozicija dala 3 uslova za NASTAVAK SEDNICE PARLAMENTA, odbili Dodikov poziv

Blic - 13.09.2017

Opozicioni poslanici dostavili su Kolegijumu Narodne skupštine Republike Srpske 3 zahteva čijim bi se ispunjenjem stekli uslovi za nastavak juče prekinute sednice, saznaje "EuroBlic".

OPOZICIJA U RS BLOKIRAĆE PARLAMENT: Koristićemo sve raspoloživo da to uradimo

Kurir - 12.09.2017

Opozicija u Republici Srpskoj najavila je danas da će i po cenu vanrednih parlamentarnih izbora, sprečiti vladajuću većinu da krši zakone. "Ili će se vlast vratiti u okvire Ustava i zakona, ili neka ...

Amerika ima plan za RUŠENJE DODIKA: Dobro poznat scenario - "Da udari BRAT NA BRATA"

Srbija Danas - 13.09.2017

Čini se da Zapad i politički krugovi koncentrisani oko Sarajeva pokušavaju da pre izbora otmu vlast u RS kako bi sprečili dalje jačanje RS ali i potencijalno jače zbližavanje sa Srbijom.

Opozicija fizički blokirala rad Skupštine RS, nema dogovora

N1 - 12.09.2017

Na varednoj sednici kolegijuma Skupštine Republike Srpske nije postignut dogovor vladajućih stranaka i opozicije koja je prethodno fizički blokirala rad parlamenta.

PREKINUTA SEDNICA PARLAMENTA SRPSKE Opozicija traži raspravu o revizorskom izveštaju; Čavić: Neka primene silu, SPREMNI ...

Blic - 12.09.2017

Sednica Narodne skupštine RS večeras neće biti nastavljena nakon što su opozicioni poslanici izazvali njen prekid, nezadovoljni što na današnjoj sednici na dnevni red nije uvrštena rasprava o ...

Haos u Srpskoj: Opozicija blokirala rad parlamenta

Vesti Online - 12.09.2017

Poslanici opozicije blokirali su rad Narodne skupštine Republike Srpske, a tome je prethodila celodnevna rasprava o dnevnom redu, koji još nije usvojen.

Opozicija blokirala rad parlamenta RS

RTS - 12.09.2017

Poslanici opozicije blokirali su rad Narodne skupštine Republike Srpske, a tome je prethodila celodnevna rasprava o dnevnom redu, koji još nije ...

BURA U PARLAMENTU SRPSKE Stevandić se plaši makedonskog, Čavić severnokorejskog scenarija

Blic - 12.09.2017

Opozicija u Narodnoj skupštini RS digla je glas zbog toga što je Odbor za finansije sa predloga skupštinskog dnevnog reda povukao Konsolidovani revizorski izveštaj o izvršenju budžeta RS za 2016.

Duško Šnjegota napustio parlament pre početka sednice

Blic - 12.09.2017

Duško Šnjegota, glavni revizor Srpske koji je ponudio ostavku, neće biti prisutan na današnjoj sednici Narodne skupštine RS. On je, zajedno sa zamenikom Darkom Pajićem, napustio zgradu parlamenta ...

RS: Vladajuća većina i opozicija bez dogovora, blokiran rad parlamenta

Novi Magazin - 12.09.2017

Na varednoj sednici kolegijuma Skupštine Republike Srpske večeras nije postignut dogovor vladajućih stranaka i opozicije koja je prethodno fizički blokirala rad parlamenta.

Opozicija blokirala rad parlamenta RS

RTV - 12.09.2017

Poslanici opozicije blokirali su rad Narodne skupštine Republike Srpske, a tome je prethodila celodnevna rasprava o dnevnom redu, koji još nije usvojen.

Bez dogovora u RS, opozicija blokirala Skupštinu

B92 - 12.09.2017

Banjaluka -- Na varednoj sednici kolegijuma Skupštine RS nije postignut dogovor vladajućih stranaka i opozicije koja je prethodno fizički blokirala rad parlamenta.

Opozicija blokirala rad parlamenta Srpske

Danas - 12.09.2017

Poslanici opozicije blokirali su rad Narodne skupštine Republike Srpske, pa je sednica prekinuta. Ovome je prethodila celodnevna rasprava o dnevnom redu, koji još nije usvojen.

FRKA U SRPSKOJ: Nema dogovora, opozicija BLOKIRALA SKUPŠTINU!

Informer - 12.09.2017

Na varednoj sednici kolegijuma Skupštine RS nije postignut dogovor vladajućih stranaka i opozicije koja je prethodno fizički blokirala rad parlamenta Potpredsednik Skupštine RS Nenad Stevandić koji ...

(VIDEO) OPOZICIJA BLOKIRALA SKUPŠTINU RS: Nema dogovora između stranaka

Kurir - 13.09.2017

Na varednoj sednici kolegijuma Skupštine RS nije postignut dogovor vladajućih stranaka i opozicije koja je prethodno fizički blokirala rad parlamenta.