TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Pucnjava u srednjoj školi, najmanje jedna osoba poginula

N1 - 13.09.2017

Najmanje jedna osoba je poginula, dok je pet ranjeno kada je napadač otvorio vatru u srednjoj školi u američkoj državi Vašington, piše "Dejli ekspres".

Pucnjava u školi, ima mrtvih i ranjenih!

ALO - 13.09.2017

Osumnjičeni uhapšen, škole u okolini i dalje zatvorene. Jedna osoba je ubijena, a nekoliko je ranjeno, u pucnjavi koja se dogodila u srednjoj školi u Spokejnu, u američkoj saveznoj državi Vašington.

SAD:Pucnjava u školi - jedan mrtav, troje ranjeno

RTV - 13.09.2017

U pucnjavi u srednjoj školi južno od gradića Spokejn u američkoj državi Vašington jedna osoba je poginula a najmanje tri su ranjene, saopštili su zvaničnici.

(VIDEO) PUCNJAVA U SREDNJOJ ŠKOLI FRIMEN: Ubijen jedan, a ranjeno najmanje pet učenika!

Informer - 13.09.2017

U pucnjavi u srednjoj školi južno od gradića Spokejn u američkoj državi Vašington, jedna osoba je ubijena, a najmanje pet je ranjeno, saopštili su zvaničnici 21.09 - Prema rečima portparola policije ...

OPET: Pucnjava u srednjoj školi u SAD!

Mondo - 13.09.2017

Jedna osoba je ubijena a pet ranjeno pošto je napadač otvorio vatru u srednjoj školi u mestu Spoken, u američkoj državi Vašington, javlja RT Jedna osoba je preminula, a lokalni mediji navode da je u ...

Pucnjava u školi u SAD, jedan mrtav

RTS - 13.09.2017

Jedna osoba je poginula a pet je povređeno u srednjoj školi južno od gradića Spokejn u američkoj državi Vašington, javlja "Raša ...

Pucnjava u školi u Vašingtonu: Jedan učenik ubijen, nekoliko povređenih (FOTO) (VIDEO)

Telegraf - 13.09.2017

Osumnjičeni je uhvaćen U srednjoj školi Friman u Spokejnu u američkoj državi Vašington došlo je do pucnjave. Na lice mesta su stigli ambulantna kola i helikopteri za prevoz povređenih, jer je ...

(FOTO,VIDEO) FATALNA PUCNJAVA KOD SREDNJE ŠKOLE U VAŠINGTONU: Jedan mrtav, šestoro ranjeno, deca padala po podu od ...

Kurir - 13.09.2017

Tri osobe su ranjene nakon što je nepoznati napadač zapucao iz vatrenog oružja blizu američke srednje škole, prisiljavajući učenike da se sklone u učionice.

PANIKA U SAD Jedna osoba mrtva, nekoliko povređeno u pucnjavi u srednoj školi

Blic - 13.09.2017

Jedna osoba je poginula a najmanje tri su povređene nakon što je napadač otvorio vatru u srednjoj školi u mestu Spokejn, u američkoj državi Vašington, objavio je večeras "Dejli ekspres".

SAD: Pucnjava u školi, jedna žrtva, napadač uhapšen VIDEO

B92 - 13.09.2017

U jednoj srednjoj školi u SAD došlo je do pucnjave u kojoj je jedna osoba stradala, javljaju američki mediji. Saopšteno je i da je jedna osoba uhapšena.

Haos u SAD-u! Pucnjava u srednjoj školi, učenici leže na podu, ima žrtava! (FOTO, VIDEO)

BKTV - 13.09.2017

Najmanje jedna osoba je ubijena, a petoro ranjeno nakon što je nepoznati napadač otvorio vatru u srednjoj školi Friman u mestu Spokejn u Vašingtonu. Panika u SAD-u! Pucnjava u bolnici, pristup ...

PUCNJAVA U SREDNJOJ ŠKOLI! Policija BLOKIRALA SVE PRILAZE! Ima povređenih i MRTVIH

Pink - 13.09.2017

Kako javljaju mediji upucano je šest osoba. U pucnjavi u srednjoj školi južno od gradića Spokejn u američkoj državi Vašington jedna osoba je poginula, a najmanje tri su ranjene, saopštili su ...

PUCNJAVA U ŠKOLI Ubijena jedna osoba, više ranjenih u državi Vašington

Blic - 14.09.2017

U pucnjavi u srednjoj školi južno od gradića Spokejn u američkoj državi Vašington jedna osoba je poginula, a najmanje tri su ranjene, saopštili su zvaničnici.

(VIDEO) UŽAS U SREDNJOJ ŠKOLI FRIMEN: U pucnjavi povređeno najmanje šestoro učenika!

Informer - 13.09.2017

U srednjoj školi južno od gradića Spokejn u američkoj državi Vašington prijavljena je pucnjava i policija je upućena na lice mesta Kako prenosi AP, javljeno je da su se pucnji čuli u školi Frimen.

Pucnjava u školi, jedna osoba poginula!

ALO - 14.09.2017

U pucnjavi u srednjoj školi južno od gradića Spokejn u američkoj državi Vašington jedna osoba je poginula a najmanje tri su ranjene, saopštili su zvaničnici.

NOVI NAPAD U SAD! 1 osoba ubijena, 3 ranjene u pucnjavi u Spokejnu, napadač je uhapšen! (FOTO)

Srbija Danas - 13.09.2017

U srednjoj školi južno od gradića Spokejn u američkoj državi Vašington prijavljena je pucnjava i policija je upućena na lice mesta. Kako prenosi AP, javljeno je da su se pucnji čuli u školi Frimen.