TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Pucnjava kod zgrade FSB-a, tri žrtve

RTS - 21.04.2017

Napadač koji je ubio jednog zaposlenog i jednog civila u kancelariji ruske obaveštajne službe FSB, prethodno je ubio instruktora u straljačkom klubu i ukrao njegovo oružje, saopštio je pres-centar ...

Pobio obaveštajce na istoku Rusije

ALO - 21.04.2017

Napadač je upao u kancelarije ruske obaveštajne službe FSB ubivši tom prilikom jednog zaposlenog i jednog civila, dok je drugog civila ranio u gradu Habarovsku na istoku Rusije.

(VIDEO) DRAMA U RUSIJI: 3 mrtva u napadu na stanicu FSB u Habarovsku, među njima i napadač!

Kurir - 21.04.2017

Policajac i stranka poginuli su u napadu na prijemno odeljenje Federalne služe bezbednosti (FSB) u Habarovsku, gradu na dalekom istoku Rusije, a napadač je ubijen. "21.

Habarovsk: Napadnuto sedište ruskih specijalaca, dvoje ubijeno

Vesti Online - 21.04.2017

U Habarovsku je napadnuto prijemno odeljenje uprave Federalne službe bezbednosti (FSB), poginuo je zaposleni i jedan posetilac, saopštio je centar za odnose s javnošću FSB-a.

Dvoje mrtvih, jedan ranjen u kancelariji FSB

RTV - 21.04.2017

Napadač je upao u kancelarije ruske obaveštajne službe FSB ubivši tom prilikom jednog zaposlenog i jednog civila, dok je drugog civila ranio u gradu Habarovsku na istoku Rusije.

DRAMA U RUSIJI: U NAPADU na službe bezbednosti DVOJE UBIJENIH! Jedan od njih POLICAJAC (VIDEO/FOTO)

Srbija Danas - 21.04.2017

Policajac i stranka poginuli su u napadu na prijemno odeljenje Federalne službe bezbednosti (FSB) u Habarovsku, gradu na dalekom istoku Rusije. FOTOGRAFIJA OD KOJE SUZE SAME KREĆU: Policajci ...

Rusija: Ubijeno dvoje osumnjičenih za pripremu napada

B92 - 19.04.2017

Moskva -- Pripadnici ruske Federalne službe bezbednosti (FSB) ubili su dva muškarca iz centralne Azije koji su osumnjičeni da su pripremali napade u toj zemlji.

BEZ MILOSTI: Ovako kako se Rusi obračunavaju sa teroristima (VIDEO)

Novosti - 19.04.2017

Ruska služba bezbednosti "neutralizovala" je dve osobe koje su bile u kontaktu sa međunarodnim terorističkim organizacijama i planirali terorističke napade na teritoriji Rusije DVA čoveka koji su ...

Ubijena dvojica osumnjičenih za pripremanje napada u Rusiji

Novi Magazin - 19.04.2017

Dva muškarca osumnjičena da pripremaju napade u Rusiji ubijena su u Vladimiru, turističkom gradu 200 kilometara istočno od Moskve, saopštila je danas ruska obaveštajna služba FSB.

(УЗНЕМИРУЈУЋИ ВИДЕО) ФСБ ЛИКВИДИРАЛА ТЕРОРИСТЕ: Руси секу џихадисте у корену

Pravda - 19.04.2017

U Vladimirskoj oblasti u Rusiji ubijena su dvojica terorista iz Srednje Azije dok su odgovarali na vatru pripadnika Federalne službe bezbednosti (FSB).

Ruski FSB likvidirao osumnjičene za pripremu novog TERORISTIČKOG NAPADA

Blic - 19.04.2017

Pripadnici ruske Federalne službe bezbednosti (FSB) ubili su dva muškarca iz centralne Azije koji su osumnjičeni da su pripremali napade u toj zemlji.